Αμορτισέρ υψηλών απαιτήσεων!

7092 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2020

Τους από τους κορυφαίους κατασκευαστές αμορτισέρ παγκοσμίως, η KONI, χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας υλικά και δημιουργεί προϊόντα υψηλής ανθεκτικότητας και απόδοσης.

 


Η εταιρεία KONI πρωτοπορεί στον τομέα της κινητικότητας από το 1857, παρέχοντας προϊόντα με τεχνολογία αιχμής και κορυφαία ποιότητα που διασφαλίζουν ευελιξία, άνεση και κράτημα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Τα προϊόντα της βοηθούν τους οδηγούς να κινούνται άνετα με όποια ταχύτητα επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται.

Πλήρη γκάμα αμορτισέρ
Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι αμορτισέρ: μονού σωλήνα με αέριο υψηλής πίεσης, διπλού σωλήνα με αέριο χαμηλής πίεσης και υδραυλικό αμορτισέρ διπλού σωλήνα (χωρίς αέριο). Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να ταιριάξουν με συγκεκριμένα οχήματα και να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Οι μηχανικοί του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της KONI αξιολογούν κάθε νέο αυτοκίνητο και μπορούν
να αποφασίσουν ποιος τύπος αμορτισέρ του ταιριάζει καλύτερα. Ορισμένα αυτοκίνητα αποκρίνονται καλύτερα σε αμορτισέρ μονού σωλήνα και άλλα όχι.

Η βασική κωδικοποίηση της γκάμας γίνεται με βάση το χρώμα:
Τα KONI STR.T έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την άνεση της οδήγησης με καλές επιδόσεις στο κράτημα του αυτοκινήτου.
Τα KONI Sport (κίτρινα) είναι ρυθμιζόμενα αμορτισέρ κατάλληλα για οδήγηση υψηλών απαιτήσεων.

Τα αμορτισέρ KONI Heavy Track & RAID έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης ελαφρών φορτηγών (ανοιχτών & κλειστών) και SUV. Προσφέρουν βέλτιστη συμπεριφορά και άνεση εντός, αλλά και εκτός δρόμου.

Τα αμορτισέρ KONI Special Active με τεχνολογία FSD (Frequency Selective Damping) είναι αυτορρυθμιζόμενα με άμεση προσαρμογή στις συνθήκες οδήγησης (ταχύτητα οδήγησης και επιφάνεια δρόμου). Είναι η τελευταία τεχνολογική εξέλιξη της ΚΟΝΙ, ειδικά σχεδιασμένη για να συνδυάζει απόλυτο κράτημα και άνεση.
Η επαναστατική και καινοτόμος τεχνολογία FSD σχεδιάστηκε από την ΚΟΝΙ και είναι δική της αποκλειστική πατέντα για να δώσει τέλος στο δίλημμα «κράτημα ή άνεση».

Επίσημος διανομέας της KONI
Επίσημος διανομέας της KONI για Ελλάδα και Κύπρο, η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. έχει διευρύνει την γκάμα προϊόντων ανάρτησης που διαθέτει, αναλαμβάνοντας την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της KONI σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, η εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της τα αμορτισέρ KONI, που απευθύνονται στους λάτρεις της σπορ οδήγησης. Αυτή η προσθήκη έρχεται να πλαισιώσει την ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων της KYB, με την οποία η ελληνική εταιρεία διατηρεί μία μακρά και επιτυχημένη συνεργασία. Έτσι, πλέον δημιουργεί ένα πληρέστερο σύνολο προσφερόμενων προϊόντων ανάρτησης στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων μεταπωλητών της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός