ΣΑΡΔΕΛΗΣ: Τα πάντα όλα σε ανταλλακτικά & δωρεάν τοποθέτηση

ΣΑΡΔΕΛΗΣ: Τα πάντα όλα σε ανταλλακτικά & δωρεάν τοποθέτηση

1779 Επισκέψεις στο άρθρο

- Μεγάλη γκάμα επιλογών σε μπαταρίες, λιπαντικά και αξεσουάρ
- Καλύπτει αυτοκίνητο, μηχανή, φορτηγό και σκάφος
- Προσφέρει δωρεάν τοποθέτηση στο κατάστημα
- Εξυπηρετεί και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

ELECTRA HELLAS A.E. BILSTEIN
MGL PARTS ΙΚΕ

Κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται πως η απαίτηση για πληθώρα προτάσεων σε ανταλλακτικά και σε αξεσουάρ είναι ανάγκη χρηστικότητας και εναλλακτικών λύσεων. Και όταν μάλιστα, μέσα από την απαίτηση αυτή, καλύπτονται διαφορετικών απαιτήσεων και προδιαγραφών οχήματα (βλ. αυτοκίνητο, μηχανή, φορτηγό, σκάφος), τότε τόσο το καλύτερο.
Επιπλέον, η… ποικιλία έχει το δικό της ειδικό βάρος. Είτε μιλάμε για λιπαντικά και για μπαταρίες, είτε για λάμπες και ψυγεία, είτε για πρόσθετα καυσίμου και πρόσθετα – χημικά, όσο περισσότερες οι παροχές τόσο το καλύτερο.
Τελευταία δε, αλλά διόλου αμελητέα, είναι η υπενθύμιση πωςδε χάνουμε ευκαιρία να ζητήσουμε επαρκείς πληροφορίες για οτιδήποτε μας απασχολεί. Όπως καλή ώρα για την εγγύηση σε είδος και σε διάρκεια ή τις προδιαγραφές του ανταλλακτικού, όπως αυτές έχουν προκαθοριστεί από τον κατασκευαστή.

«ΣΑΡΔΕΛΗΣ»: Γκάμα λύσεων σε αξεσουάρ και ανταλλακτικά

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την επιχείρηση «ΣΑΡΔΕΛΗΣ» να ξεχωρίζει είναι η πληρέστατη… φαρέτρα της σε είδη και σε υπηρεσίες. Θες μπαταρίες αυτοκινήτων; Θα βρεις από EXIDE, VARTA και BOSCH μέχρι YUASA και GS. Θες λιπαντικά; No problem, καθώς μπορείς να προμηθευτείς από MOTORKOTE, και SELENIA μέχρι CASTROL, ENEOS κλπ.
Και δεν είναι μόνο αυτά… Μεταξύ άλλων, εδώ θα τσεκάρεις χιονοκουβέρτες και αλυσίδες, καθαριστικό και σφραγιστικό ψυγείου, σπρέι σιλικόνης και ιμαντών, υγρά και καθαριστικά φρένων, πρόσθετα κινητήρα και σασμάν – διαφορικού, αλκαλικές μπαταρίες και λιπαντικά γενικής χρήσης,βαλβολίνες και λάμπες και γενικά οτιδήποτε έχει ανάγκη κάποιος.

Καλύπτει αυτοκίνητο, μηχανή, φορτηγό και σκάφος

Μια από τις προϋποθέσεις που πληροί η εταιρεία «ΣΑΡΔΕΛΗΣ», είναι πως το φάσμα της σε επιλογές εξυπηρέτησης οχημάτων καλύπτουν ένα εύρος που εκτείνεται από αυτοκίνητα και μηχανές έως φορτηγά και σκάφη.
Συνεπώς, ανεξάρτητα από το αν το ζητούμενο είναι η ανάγκη για μπαταρία και λιπαντικά ή για υγρά πιρουνιών και αναρτήσεων, εδώ στην παροχή της εξυπηρέτησης οι ειδικοί θα αναλάβουν τόσο το κομμάτι των αξεσουάρ και των ανταλλακτικών όσο και την υπηρεσία της συντήρησης και της φροντίδας.

Στα πλεονεκτήματα, η δωρεάν τοποθέτηση στο κατάστημα

Κάτι που δεν είναι αυτονόητο, δεν μπορεί να θεωρείται και δεδομένο. ΓιΆ αυτό και η ποικιλία - σε συνδυασμό με την προσφορά – της εταιρείας σε ανταλλακτικά και σε αξεσουάρ έρχεται να συμπληρωθεί από άλλη μια υπηρεσία που λύνει τα χέρια του πελάτη. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη δωρεάν τοποθέτηση των προϊόντων στο κατάστημα, εφόσον το χρειάζεσαι, γεγονός που όσο να ΅ναι σού λύνει τα χέρια.
Εκτός αυτού, εδώ καλύπτεσαι και στον έλεγχο δυναμό - μίζας που είναι επίσης δωρεάν, ενώ στο πλαίσιο της οικολογικής συνείδησης παρέχεται και η δυνατότητα της ανακύκλωσης παλιάς μπαταρίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
   2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

  Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
   210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
   2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RE-BATTERY

  RE-BATTERY

  Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

   2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
   210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ