Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά! Γιατί όχι;

6251 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τα Dos & Donts των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών! Αγόρασε τα μέσω ίντερνετ, για να έχεις έως και 60% οικονομικό όφελος.

 
Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για 60% όφελος

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και επομένως είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους καταναλωτές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά είναι πιθανό να κοστίζουν ακόμη και 60% φθηνότερα από τα γνήσια και μπορεί κανείς να βρει για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου να μειώνεται δραματικά.

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά συμφέρουν Αν το κόστος είναι μεγάλο!

Το πόσο συμφέρει η αγορά ενός ανταλλακτικού όμως, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος ή το κόστος του ανταλλακτικού, αλλά και η ευκολία στην εύρεσή του, καθώς αν για παράδειγμα χρειαστεί κάποια παραγγελία από το εξωτερικό, μπορεί η διαδικασία να είναι πολύ χρονοβόρα, αποτρέποντας κάποιον από αυτή την επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, αν είναι να επιλέξετε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, καλό είναι να το κάνετε για προϊόντα με μεγάλο κόστος, ώστε η επιλογή τους να αξίζει τον κόπο (οικονομικά).

Μεγάλη προσοχή η αγορά μέσω ίντερνετ 

Οι παραγγελίες μέσω ίντερνετ και αγγελιών έχουν γίνει  ο πιο διαδεδομένος πλέον τρόπος αγοράς ανταλλακτικών, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις άμεση επαφή με το ανταλλακτικό που θέλεις. Παράλληλα να επιλέγεις με πολύ μεγάλη προσοχή τα e-shops, καθώς έχει παρατηρηθεί πως δουλεύουν από ένα γραφείο ή ακόμα και από το σπίτι τους, παίρνουν τα ανταλλακτικά από αλλού, με αποτέλεσμα πολλές φορές να προκύπτουν μεγάλες καθυστερήσεις για τον πελάτη.
Από την άλλη πλευρά, αν έχεις όρεξη και ένα τηλεφωνικό κατάλογο, βρες τους επαγγελματίες ανά περιοχή και κάνε την επιλογή σου.

Πάντα να ελέγχεις για χτυπήματα ή δυσλειτουργίες πριν αγοράσεις!

Μάθε για την προέλευση του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, αν πρόκειται για ανακατασκευασμένο ή π.χ. από κάποιο τρακάρισμα. Προτίμησε γνωστό έμπορο ή κάποιον για τον οποίο έχεις ακούσει καλά λόγια, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις.
Όταν βρείς το ανταλλακτικό που χρειάζεται, καλό είναι να ζητάς να το δείς, καθώς και να γνωρίζεις την αρχική του κατάσταση. Μπορεί για παράδειγμα, το φτερό που έχει για μεταχειρισμένο να είναι χτυπημένο και ο φανοποιός να το στοκάρει πριν το βάψει, με αποτέλεσμα αυτό να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό σου χωρίς να γνωρίζεις κάτι. Το ίδιο ισχύει και με πλαστικά μέρη που μπορεί να είναι σπασμένα-κολλημένα (προφυλακτήρες κλπ).

Να ζητάς πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες και να προσπαθείς να περνάς συχνά από το συνεργείο ώστε να βλέπεις τι γίνεται, χωρίς ωστόσο να γίνεσαι ενοχλητικό για τον φανοποιό.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός