#μένουμε σπίτι, #δεν μένουμε από μπαταρία

6078 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τι πρέπει να κάνεις αν δε θες να μείνεις από μπαταρία τώρα που μένουμε σπίτι. Αλλά και να μείνεις , μην σκας, υπάρχουν άριστοι επαγγελματίες στην αγορά που θα έρθουν σπίτι σου και θα σου λύσουν το πρόβλημα άμεσα.

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
RE-BATTERY A.E.
Η παραμονή στο σπίτι λόγω της υπάρχουσας κατάστασης δε σημαίνει και παραμελώ το αυτοκίνητό μου, γιατί μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστης εκπλήξεως εκεί που δεν το περιμένεις.
Το πιο ευάλωτο μέρος του στην ακινησία είναι η μπαταρία, καθώς λόγω της ακινησίας, μπορεί να ξεφορτίσει και όταν χρειαστείτε το αυτοκίνητό σας, να μην παίρνει μπρος.

Γιατί αδειάζει η μπαταρία

Η μπαταρία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την λειτουργία του αυτοκινήτου καθώς παρέχει ρεύμα στο σύστημα ανάφλεξης και εκκίνησης για την εκκίνηση του κινητήρα και την επιπλέον ισχύ που απαιτείται όταν το ηλεκτρικό φορτίο του οχήματος υπερβαίνει την προσφορά από το σύστημα φόρτισης. Οι απαιτήσεις στα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν αυξηθεί σημαντικά καθώς τα περισσότερα συστήματα, από A/C μέχρι και το infotainment χρειάζονται ενέργεια.

 Η μπαταρία λοιπόν παρέχει διαρκώς ενέργεια στο σύστημα, την οποία αναπληρώνει μέσω του δυναμό. Ο ρόλος του δυναμό είναι η φόρτιση της μπαταρίας και η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στα απαραίτητα μέρη του αυτοκινήτου, μετατρέποντας τη μηχανική ενέργεια που λαμβάνει από τον κινητήρα, σε ηλεκτρική.

Αν το αυτοκίνητο μείνει για αρκετό καιρό σε ακινησία, η μπαταρία μπορεί να αδειάσει λόγω αποφόρτισης ή διότι εξακολουθεί να αποτελεί πηγή ενέργειας κάποιων λειτουργιών του αυτοκινήτου, που συνεχίζουν ακόμα και όταν δε λειτουργεί όπως είναι το immobilizer ή ο συναγερμός, χωρίς παράλληλα να φορτίζει μέσω του δυναμό. Βλέπεις αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται σπάνια ή µόνο για μικρές αποστάσεις, το δυναµό δεν μπορεί να την φορτίσει καλά.

Κάνε έλεγχο στην μπαταρία και πρόλαβε τη «ζημιά»

Επειδή η πρόληψη είναι σημαντικότερη από την αντιμετώπιση, ο σωστός έλεγχος και η φροντίδα της μπαταρίας είναι οι πιο σημαντικές ενέργειες που έχετε να κάνετε. Αρχικά θα πρέπει συχνά να κάνετε οπτικό έλεγχο της κατάστασης της μπαταριάς,  για ζημιά ή παραμόρφωση, αν οι ακροδέκτες δεν είναι σκουριασμένοι και αν οι πόλοι είναι καθαροί. Παράλληλα, ελέγξτε τη στάθμη του ηλεκτρολύτη σε κάθε στοιχείο και ανάλογα συμπληρώστε εφόσον χρειάζεται και μπορείτε να το κάνετε (μόνο σε μπαταρίες ανοικτού τύπου δηλαδή) και ελέγξτε την τάση της μπαταρίας ενώ μιζάρετε τον κινητήρα. Εάν η τάση είναι κάτω από 9,6 V, επαναφορτίστε ή αντικαταστήστε τη μπαταρία. Αντίστοιχα το ίδιο κάντε και αν η τάση της «πέφτει» κάτω από τα 12.3 Volt.

Οι ειδικοί ξέρουν και έρχονται επιτόπου!

Επειδή τα παραπάνω απαιτούν χρόνο, τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις που δεν υποχρεούστε να έχετε, καλύτερα εμπιστευτείτε τους ειδικούς της αγοράς. Μάλιστα οι επαγγελματίες του είδους, ανταποκρινόμενοι στις σημερινές ανάγκες της αγοράς και των πελατών τους (και στα νέα παροδικά δεδομένα του περιορισμού της κυκλοφορίας). Αντί λοιπόν να μάχεστε και να παίρνετε τηλέφωνα την αστυνομία και άλλους φορείς για το πώς θα πάτε να φτιάξετε τη μπαταρία σας, πάρτε τηλέφωνο τους ειδικούς και αυτοί θα έρθουν σπίτι σας να παραλάβουν την μπαταρία και να την ελέγξουν, ενώ σε περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση μην  σας πιάνει άγχος. Οι ειδικοί έχουν τη λύση με delivery μπαταριών. Δηλαδή θα έρθει σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία μετακίνηση  

Δες λοιπόν ποιοι experts μπορούν να δώσουν ΛΥΣΗ στην ανάγκη σoυ:
24 ώρες / 7 ημέρες Τηλέφωνο Site 
Bat-Tent 6943293787, 6983462688 www.findhere.gr/findhere/furl/battent.do
Μπαταρίες Bosch 211-4013808 - 6997610872 http://www.mpataries-autokinitou.gr/
Τσερκετζίδης  6981672200 https://www.tserkezidis.com/
Premium Battery 2310844294 https://premiumbatteries.gr/
 
8.30-20.30 βράδυ Τηλέφωνο Site 
Extra Century Kanalis 2105811913, 2105322216 https://kanalis.gr
Palaiologos Batteries 2155512427 https://www.facebook.com/palbatt.gr/
Battery Center 2103003626, 6907560650 https://batterycenter.gr
Μπαταρίες Χαλάνδρι 2106825719, 6937333152 https://www.mpataries-automoto.gr/
Karafinas 2106745643, 6973400355 https://www.karafinas.gr/
Best Battery 2130992988 https://www.bestbattery.gr/
Amperorio   https://www.amperorio.gr
Standard Μπαταρίες 2310523014, 2310555511 https://www.standard.gr
Ηλεκτρόνιο 2313051303 https://www.ilektronio-batteries.com
Italos Group 2310 545999 https://italosgroup.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
     210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RE-BATTERY

    RE-BATTERY

    Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

     2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
     2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
     210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Καινούργια ανταλλακτικά, Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, Eμπορίες ανταλλακτικών Αττικής, ΑΝΑΡΤΗΣΗ Αεραναρτήσεις , Αμορτισέρ , Βάσεις Θόλου, Ελατήρια, Σετ Προστασίας, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Ανορθωτές Ασφάλειες Αυτόματοι Βαλβίδες Διακόπτες Δυναμό ΑΝΑΦΛΕΞΗ Καλώδια Διανομέα,Καπάκια Ντιστριμπιτέρ Μπουζί Ντιστριμπιτέρ Πλατίνες Πολλαπλασιαστές ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ Αντλίες Φρένων Δισκόπλακες ,Εξαρτήματα & Λαστιχάκια Επισκευής Φρένων, INJECTION-ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Αισθητήρες, Αισθητήρες"λ, Ανταλλακτικά Diesel, Αντλίες Βενζίνης, Βαλβίδες, Βηματικά, ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ Αντλίες Νερού, Αντιψυκτικά, Βαλβίδες, ΦΙΛΤΡΑ Αντιαλλεργικά Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Αέρος, Φίλτρα Βενζίνης, Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Λαδιού, Φίλτρα Πετρελαίου, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ, Αντλίες Συμπλέκτη, Βολάν & Repset, Δίσκοι, Δίχαλα, Εξαρτήματα Συμπλέκτη, Πλατώ, Ρουλεμάν Συμπλέκτη, Σετ Συμπλέκτη, Σύρματα Συμπλέκτη, ΙΜΑΝΤΕΣ - ΜΕΡΗ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ιμάντες, Γλύστρες Καδένας, Γρανάζια, Καδένες, Ρεγουλατόροι, Ρουλεμάν & Τεντωτήρες Ιμάντα, Σετ Ιμάντα, Σετ Καδένας, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Άκρα Ζαμφόρ, Ακρόμπαρα, Αντλίες Υδραυλικού Τιμονιού, Ζήτα Τιμονιού, Κρεμαγιέρες, Λάστιχα Κρεμαγιέρας, Λάστιχα & Συνεμπλόκ, Μπαλάκια, Μπάρες Τιμονιού, Μπράτσα, Πείροι Ψαλιδιών, Σετ Επισκευής Ατέρμονα-Κρεμαγιέρας, Ψαλίδια, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ Αντιψυκτικά, Adblue, Βαλβολίνες, Γράσα, Λιπαντικά, Προϊόντα Περιποίησης, Πρόσθετα, Πρόσθετο-Σάκος Αναζωογόνησης Φίλτρου Σωματιδίων/Κάπνα, Sprays, ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Ακραξόνια ,Ημιαξόνια, Λάστιχα Ημιαξονίων, Μουαγιέ, Μπιλιοφόροι, Μπουλόνια, Πλαστικά και Εξαρτήματα Λεβιέ Ταχυτήτων, Πλήμνες-Κομπλαδόροι Τροχών, Ρουλεμάν Μεσαίας Τριβής, Ρουλεμάν Τροχών, Σταυροί, Τσιμούχες, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Αντλίες Λαδιού, Βαλβίδες, Βάσεις Μηχανής – Σασμάν, Διάφορα Ρουλεμάν, Δείκτες Λαδιού, Κάρτερ, Σύρματα, Τάπες, Τροχαλίες Στροφάλου, Τσιμούχες, Υδραυλικά Ωστήρια, Turbo, Φλάντζες, DIESEL Αντλίες Yψηλής Πίεσης, Εξαρτήματα Αντλιών, Εξαρτήματα Μπεκ, Μπεκ Ψεκασμού, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Αφυγραντές, Βαλβίδες Εκτόνωσης – Πίεσης, Εξατμιστές, Κομπρεσέρ, Συμπυκνωτές, Αντλίες Φρένων Δισκόπλακες ,Εξαρτήματα & Λαστιχάκια Επισκευής Φρένων, INJECTION-ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Αισθητήρες, Αισθητήρες"λ, Ανταλλακτικά Diesel, Αντλίες Βενζίνης, Βαλβίδες, Βηματικά, ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ Αντλίες Νερού, Αντιψυκτικά, Βαλβίδες, ΦΙΛΤΡΑ Αντιαλλεργικά Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Αέρος, Φίλτρα Βενζίνης, Φίλτρα Καμπίνας, Φίλτρα Λαδιού, Φίλτρα Πετρελαίου, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ, Αντλίες Συμπλέκτη, Βολάν & Repset, Δίσκοι, Δίχαλα, Εξαρτήματα Συμπλέκτη, Πλατώ, Ρουλεμάν Συμπλέκτη, Σετ Συμπλέκτη, Σύρματα Συμπλέκτη, ΙΜΑΝΤΕΣ - ΜΕΡΗ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ Ιμάντες, Γλύστρες Καδένας, Γρανάζια, Καδένες, Ρεγουλατόροι, Ρουλεμάν & Τεντωτήρες Ιμάντα, Σετ Ιμάντα, Σετ Καδένας, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Άκρα Ζαμφόρ, Ακρόμπαρα, Αντλίες Υδραυλικού Τιμονιού, Ζήτα Τιμονιού, Κρεμαγιέρες, Λάστιχα Κρεμαγιέρας, Λάστιχα & Συνεμπλόκ, Μπαλάκια, Μπάρες Τιμονιού, Μπράτσα, Πείροι Ψαλιδιών, Σετ Επισκευής Ατέρμονα-Κρεμαγιέρας, Ψαλίδια, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ Αντιψυκτικά, Adblue, Βαλβολίνες, Γράσα, Λιπαντικά, Προϊόντα Περιποίησης, Πρόσθετα, Πρόσθετο-Σάκος Αναζωογόνησης Φίλτρου Σωματιδίων/Κάπνα, Sprays, ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Ακραξόνια ,Ημιαξόνια, Λάστιχα Ημιαξονίων, Μουαγιέ, Μπιλιοφόροι, Μπουλόνια, Πλαστικά και Εξαρτήματα Λεβιέ Ταχυτήτων, Πλήμνες-Κομπλαδόροι Τροχών, Ρουλεμάν Μεσαίας Τριβής, Ρουλεμάν Τροχών, Σταυροί, Τσιμούχες, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Αντλίες Λαδιού, Βαλβίδες, Βάσεις Μηχανής – Σασμάν, Διάφορα Ρουλεμάν, Δείκτες Λαδιού, Κάρτερ, Σύρματα, Τάπες, Τροχαλίες Στροφάλου, Τσιμούχες, Υδραυλικά Ωστήρια, Turbo, Φλάντζες, DIESEL Αντλίες Yψηλής Πίεσης, Εξαρτήματα Αντλιών, Εξαρτήματα Μπεκ, Μπεκ Ψεκασμού, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Αφυγραντές, Βαλβίδες Εκτόνωσης – Πίεσης, Εξατμιστές, Κομπρεσέρ, Συμπυκνωτές