Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα
Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα
Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα
  • Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα
  • Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα
  • Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα

Ασφάλεια αυτοκινήτου: Τα SOS κριτήρια, για να την επιλέξετε τη σωστή και να αποφύγετε τα ρίσκα

1388 Επισκέψεις στο άρθρο

Κριτήρια για σωστή ασφάλεια αυτοκινήτου από τη NÕS Insurance Services

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να επιλέξεις ασφάλεια αυτοκινήτου από τους ειδικούς της NÕS Insurance Services. Μάθε τώρα για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου!


Με τόσες επιλογές για ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι λογικό να μη γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη για τις δικές σας ανάγκες. H NÕS Insurance Services προσφέρει εξατομικευμένη και αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου, που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κατάσταση. Για να είστε 100% καλυμμένοι απέναντι σε προβλεπόμενα αλλά και απρόβλεπτα γεγονότα στον δρόμο, επιλέξτε τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, που φέρνει την ασφάλεια στα μέτρα σας, χωρίς ρίσκο. Επιλέξτε τη NÕS Insurance Services.


Τι πρέπει να έχει μία ασφάλεια αυτοκινήτου;

Όπως κάθε ασφάλεια, έτσι και η ασφάλεια αυτοκινήτου έχει πολλές διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με την ασφαλιστική κάλυψη, που χρειάζεστε. Η διαφορά της έγκειται στο ότι, βάσει νόμου, υπάρχουν υποχρεωτικές καλύψεις, για τις οποίες οφείλει κάθε οδηγός να μεριμνήσει. Στη NÕS Insurance Services θα βρείτε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, είτε σε υποχρεωτικό είτε σε προαιρετικό επίπεδο.


 

Οι καλύψεις που είναι υποχρεωτικές στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου:

  • - Αστική ευθύνη έναντι τρίτων
  • - Αστική ευθύνη για ζημιές


Οι προαιρετικές καλύψεις που αξίζουν για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου:

  • - Θραύση κρυστάλλων
  • - Οδική βοήθεια
  • - Νομική προστασία
  • - Φυσικά φαινόμενα
  • - Κλοπή (Ολική / Μερική)
  • - Πυρκαγιά
  • - Ιδίες ζημιές (Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου)
  • - Ζημιές από τρομοκρατικές ενέργειες και κακόβουλες ενέργειες τρίτων
  • - Ζημιές που προκλήθηκαν από ανασφάλιστο όχημα
  • - Προσωπικό ατύχημα οδηγού
  • - Φροντίδα ατυχήματος
 

Τι πρέπει να έχει μια ασφαλιστική εταιρία, για να την επιλέξετε;

Όλες οι παραπάνω καλύψεις υπάρχουν σε πολλά ασφαλιστικά πακέτα μιας οποιασδήποτε ασφαλιστική εταιρείας. Αν, όμως, αναζητάτε μια πραγματικά αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου, υπάρχουν πολλά περισσότερα κριτήρια, που θα χρειαστεί να εξετάσετε. Και το σίγουρο είναι ότι θα τα βρείτε στη NÕS Insurance Services όπου παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη με:

- Προσωπική εξυπηρέτηση: Το «Ασφάλεια με Πρόσωπο» δεν είναι απλώς μια ατάκα για εμάς. Με πάνω από 2.000 συνεργάτες στο 95% της ελληνικής επικράτειας και 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης συνεργατών, σε περίπτωση ζημίας και παροχής βοήθειας, είμαστε πάντοτε δίπλα σε κάθε ανάγκη του πελάτη.



Αμεσότητα και διαφάνεια: Αν κάτι έχουν να πουν οι 300.000 και πλέον πελάτες μας για τη συνεργασία τους με τη NÕS Insurance Services είναι το ήθος, η ακεραιότητα και η αμεσότητα που χαρακτηρίζουν τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Και αυτό φαίνεται τόσο στα ξεκάθαρα ασφάλιστρα, χωρίς κρυφά κόστη, όσο και στην άμεση αποζημίωση, που προσφέρουμε στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου.

- Δίκτυο ειδικών: Τα άριστα καταρτισμένα στελέχη της NÕS Insurance Services, καθώς και το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας, είναι πάντοτε στη διάθεσή σας. Από ασφαλιστικές συμβουλές έμπειρων επαγγελματιών του κλάδου, μέχρι την άμεση επισκευή οχήματος σε ένα από τα 750 συνεργαζόμενα συνεργεία μας, διαθέτουμε ειδικούς, έτοιμους να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

- Αμεσα αντανακλαστικά για οδική βοήθεια: Στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μία από τις πιο σημαντικές καλύψεις είναι η οδική βοήθεια. Για αυτό τον λόγο, στη NÕS ασφαλιστική φροντίζουμε για την άμεση παροχή της, μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών μας, 24 ώρες το 24ωρο.

- Ασφάλεια αυτοκινήτου στα μέτρα σου: Πέραν του ότι το κόστος ενός ασφαλιστηρίου επηρεάζεται από διάφορες παραμέτρους, όπως ηλικία οδηγού, χαρακτηριστικά και χρήση οχήματος, ιστορικό ζημιών, περιοχή, κ.α., στη NÕS Insurance Services προσφέρουμε κάτι περισσότερο· ελευθερία στην επιλογή ασφάλειας αυτοκινήτου, με εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στα μέτρα των πελατών, ώστε να έχετε πλήρη διαφάνεια στο ασφάλιστρό σας και επιλογές σε ανταγωνιστικές τιμές.  


Τι άλλο πρέπει να έχετε υπόψη σας, πριν αποφασίσετε:

Προτού επιλέξετε ασφαλιστική εταιρεία, και κατ΄ επέκταση ασφάλεια αυτοκινήτου, καλό είναι να έχετε μια συνολικότερη εικόνα για τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της. Στη NÕS Insurance Services πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας, για αυτό σας προτείνουμε να γνωρίζετε περισσότερα για:
  • - Το δίκτυο συνεργαζόμενων συνεργείων της εταιρείας
  • - Τυχόν εκπτωτικά πακέτα (π.χ. για αγρότες, ένστολους, ανέργους κ.α..)
  • - Την όποια διαμόρφωση των τιμών ασφαλίστρου, με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία & περιοχή διαμονής σας.
 

NÕS Insurance Services, γιατί «ρίσκο» και «ασφάλεια» δεν πηγαίνουν μαζί

Αν υπάρχει κάτι που αποδεικνύει ότι στη NÕS Insurance Services θα βρείτε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι σίγουρα η εμπιστοσύνη με την οποία μας έχουν τιμήσει οι άνθρωποι που μας επιλέγουν για την ασφάλεια αυτοκινήτου τους, και όχι μόνο. Κάντε σήμερα μία επικοινωνία με τη NÕS Insurance Services για να βρείτε το ασφαλιστικό πακέτο που σας ταιριάζει.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ