Ασφάλιση Αυτοκινήτου με …τιμούλα από 8€

Ασφάλιση Αυτοκινήτου με …τιμούλα από 8€

7799 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2021

Η Allianz Direct κάνει την τιμή…τιμούλα προσφέροντας οικονομικά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου από 8 ευρώ το μήνα! Ανακαλύψτε από την άνεση του καναπέ σας το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλειας για το αυτοκίνητό σας, αφού όλα γίνονται ηλεκτρονικά από το smartphone ή τον υπολογιστή.

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων, η Allianz Direct παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλειας ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Μέσα από ένα φιλικό για το χρήστη online περιβάλλον, η Allianz Direct προσφέρει ένα ιδιαίτερα δελεαστικό πακέτο καλύψεων, κάνοντας κυριολεκτικά την τιμή… τιμούλα με το κόστος ασφάλισης για αυτοκίνητο να ξεκινά από μόλις 8 ευρώ το μήνα!

Μέσω της εύχρηστης και σύγχρονης ιστοσελίδας της Allianz Direct, μπορείτε εύκολα και γρήγορα - μέσα σε μόλις 4 βήματα - να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα του οχήματός σας. Και όλα αυτά, είτε πρόκειται για νέο συμβόλαιο είτε για ανανέωση του ήδη υπάρχοντος.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε μηνιαίες άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, αφού πρώτα έχετε επιλέξει ανάμεσα σε 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη ασφάλιση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την τσέπη σας. Και, επειδή η Allianz Direct κάνει πραγματικά την τιμή… τιμούλα, για τα 12μηνα συμβόλαια κερδίζετε εκπτώσεις έως και 19%!

Εσύ πήρες… τιμούλα από την Allianz Direct;

Ξεκίνα το ταξίδι σου με την Allianz Direct και μη χάσεις τη μεγάλη προσφορά με τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου από 8 ευρώ. Μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα (url: https://www.allianzdirect.gr/el/Car-and-driver-details) και βρες την ιδανική τιμή για σένα!

Εναλλακτικά, κάλεσε στο 210 69 99 900, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 21:00 και Σάββατο 9:00 – 20:30 για να υπολογίσεις τα ασφάλιστρά σου και να πάρεις όχι τιμή, αλλά τιμούλα!

 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ