Ασφάλιση Generali: Προστατευτείτε από τα απρόβλεπτα γεγονότα.

7715 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ζωή μπορεί να γίνει απρόβλεπτη πολλές φορές! Κι αυτό έχει τη γοητεία του, όταν το απρόβλεπτο είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Όταν όμως δεν είναι κάτι ευχάριστο; Δείτε την αξία της μικτής ασφάλισης. Πρόκειται για ασφάλιση που μπορεί να κοστίζει παραπάνω σε γλιτώνει όμως από πολλαπλάσια κόστη!

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Αν το δυσάρεστο απρόβλεπτο έχει να κάνει με την αναπάντεχη και αιφνιδιαστική επίσκεψη της… σνομπ θείας που κάνει όλο παρατηρήσεις, τότε απλά χαλάει η διάθεση. Αν εξαιτίας μίας απρόβλεπτης κίνησης στο δρόμο χάσουμε την έναρξη της θεατρικής παράστασης, μικρό το κακό. Αν, όμως, έχει να κάνει με κάτι μεγαλύτερο, όπως ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, τότε το κακό είναι ανάλογα μεγαλύτερο όσο και η ζημιά!

Φυσικά είμαστε οι καλύτεροι οδηγοί, με εμπειρία, ταχύτατη αντίδραση και εξαιρετικά αντανακλαστικά… Ακόμη κι έτσι όμως, οι άλλοι οδηγοί μπορεί να μην είναι…  Είναι απαραίτητο λοιπόν να οδηγούμε με σύνεση, προσαρμόζοντας την ταχύτητα ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, να διατηρούμε αποστάσεις ασφαλείας και να αποφεύγουμε παράγοντες που μπορούν να μας αποσπάσουν τη προσοχή. Οδηγώντας με αυτούς τους κανόνες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά απρόβλεπτα… Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η Generali!

Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν, η Generali δημιούργησε το Speed. Αποτελείται από τρία επιμέρους, κλιμακούμενα, προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, τα οποία μας δίνουν ευελιξία επιλογών, προσφέροντας λύσεις, από τη βασική υποχρεωτική κάλυψη που ορίζει ο νόμος, μέχρι και τον πιο ολοκληρωμένο συνδυασμό παροχών.

Τα 3 Προγράμματα Ασφάλισης Speed μας προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε το κόστος αλλά και την έκταση της κάλυψης που επιθυμούμε, σύμφωνα με τις δικές μας, προσωπικές ανάγκες. Παράλληλα, μας δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων που φέρουν τη σφραγίδα της Generali.

Με το Speed 1 εξασφαλιζόμαστε σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς η Generali αναλαμβάνει τη φροντίδα ατυχήματος, τη νομική στήριξη και τη ρυμούλκηση του οχήματος.

Τα απρόβλεπτα, όμως, δεν έχουν να κάνουν μόνο με ατυχήματα που οφείλονται στην οδηγική συμπεριφορά των οδηγών. Τα φυσικά φαινόμενα είναι εξίσου σημαντικοί απρόβλεπτοι παράγοντες. Η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει και το κλίμα της χώρας μας κι ως εκ τούτου έχουν αυξηθεί και οι κίνδυνοι, όπως η καταστροφή του οχήματος από πλημμύρες ή χαλάζι. Επίσης, η Ελλάδα αποτελεί μία από τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου ενώ, δυστυχώς, συχνές είναι και οι πυρκαγιές. Για όλα αυτά τα απρόβλεπτα, η Generali έχει προβλέψει!

Με το Speed 2 όχι μόνο ασφαλιζόμαστε απέναντι στις πυρκαγιές και τα φυσικά φαινόμενα, αλλά καλύπτεται και μια σειρά άλλων αναγκών όπως η ενοικίαση οχήματος λόγω πυρκαγιάς ή ολικής κλοπής, η θραύση κρυστάλλων, η απώλεια εγγράφων (άδεια οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο), ακόμη και η αντικατάσταση των κλειδιών του οχήματος.

Αν κάποιος επιθυμεί ακόμα μεγαλύτερη προστασία, η Generali απαντά με το
Speed 3.
Η Μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου μάς παρέχει επιπλέον κάλυψη για ίδιες ζημιές (δηλαδή ζημιές που προκλήθηκαν από τον οδηγό του ασφαλισμένου αυτοκινήτου με υπαιτιότητά του) αλλά και κακόβουλες ενέργειες και τρομοκρατικές ενέργειες / ενέργειες διατάραξης της δημόσιας τάξης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πώς η ασφάλιση αυτοκινήτου σας σάς προστατεύει από ένα απρόβλεπτο γεγονός. 
 

Παράλληλα, η Generali βρίσκεται δίπλα στον ασφαλισμένο μέσα από ένα ευρύ και ποιοτικό δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν βοήθεια και καθοδήγηση. 

Επιπλέον, εάν χρειαστεί να καλέσουμε την Οδική Βοήθεια ή Φροντίδα Ατυχήματος, εκτός από ένα τηλεφώνημα στο 210 8096100 ή 18112, μπορούμε επίσης να την ειδοποιήσουμε online από το κινητό χρησιμοποιώντας το MyGenerali app. Μέσα από το MyGenerali ενημερώνουμε για την ακριβή τοποθεσία του οχήματος και παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τη διαδρομή του οχήματος Οδικής Βοήθειας ή Φροντίδας Ατυχήματος. 

Η οδήγηση είναι πάθος, είναι ελευθερία. Και κάθε ελευθερία πρέπει να την απολαμβάνουμε χωρίς άγχος. Η Generali φροντίζει γι` αυτό! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ