«Ασφαλώς Ποδηλατώ» με την στήριξη της Groupama

«Ασφαλώς Ποδηλατώ» με την στήριξη της Groupama

2300 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2022

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ


Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αυτή τη φάση του σε 14 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. 

Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ» είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. και απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Στοχεύει αφενός στην εξοικείωση των παιδιών μετα ειδικά θέματα που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και αφετέρου στην καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας, η οποία ξεκινά ήδη από τη χρήση του πρώτου τους οχήματος. Μέσα απότα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, εμπεδώνουν τα καίρια ζητήματα ασφάλειας του ποδηλάτη, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κων/νος Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», δεσμευόμενοι στην προώθηση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις ηλικίες. Στηρίζοντας το πάντα-επίκαιρο πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ», η GroupamaΑσφαλιστική  επενδύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο της σε έναν κόσμο αυξημένης οδικής και περιβαλλοντικής συνείδησης».

 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ