«Ασφαλώς Ποδηλατώ» με την στήριξη της Groupama

«Ασφαλώς Ποδηλατώ» με την στήριξη της Groupama

2881 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει το πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.


Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλώς Ποδηλατώ». Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αυτή τη φάση του σε 14 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Αττική. 

Το «Ασφαλώς Ποδηλατώ» είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. και απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Στοχεύει αφενός στην εξοικείωση των παιδιών μετα ειδικά θέματα που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και αφετέρου στην καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας, η οποία ξεκινά ήδη από τη χρήση του πρώτου τους οχήματος. Μέσα απότα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, εμπεδώνουν τα καίρια ζητήματα ασφάλειας του ποδηλάτη, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κων/νος Γκορτζής, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», δεσμευόμενοι στην προώθηση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις ηλικίες. Στηρίζοντας το πάντα-επίκαιρο πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ», η GroupamaΑσφαλιστική  επενδύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο της σε έναν κόσμο αυξημένης οδικής και περιβαλλοντικής συνείδησης».

 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ