Δωρεάν επισκευή και με ασφάλεια!

3260 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρότι οι περισσότεροι από εμάς #menoume spiti. Άνθρωποι είμαστε, άτυχες στιγμές υπάρχουν. Αν έχετε στο παρμπρίζ σας χτύπημα ή ρωγμή. Μπορείτε να την επισκευάσετε . Αρκούν 30΄. Αν έχετε ασφάλιση, η επισκευή παρμπρίζ είναι συνήθως δωρεάν και δεν επηρεάζει το ασφαλιστικό σας bonus malus.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Αν κάποιο κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας έχει υποστεί ζημιά,  μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου της γνωστής αλυσίδας Glassdrive. Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν το παρμπρίζ σας μπορεί να επισκευαστεί ή χρειάζεται αντικατάσταση. Η επισκευή του παρμπρίζ μπορεί να σας γλιτώσει από την αντικατάστασή του. Η επισκευή διαρκεί μόνο 20-30΄. Μία απαραίτητη (για την οΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφάλεια) επισκευή που μπορεί να σας γλιτώσει από μπελάδες και να σας εξοικονομήσει χρήματα.


Οpen and Safe as usual !
Μετά τα πρόσφατα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που ισχύουν στην χώρα μας, η Glassdrive ενημέρωσε ότι η μετάβαση από και προς τους σταθμούς Glassdrive θεωρείτε μετάβαση σε κατάστημα πρώτης ανάγκης («μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους» και επιτρέπεται με έναν από τους γνωστούς πλέον τρόπους (π.χ. στέλνοντας SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση).

Kαλέστε:  2105593976
Δείτε: www.Glassdrive.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ