Δυνατότητες κάλυψης 360ο με ασφάλιση αυτοκινήτου στη ΜΙΝΕΤΤΑ

Δυνατότητες κάλυψης 360ο με ασφάλιση αυτοκινήτου στη ΜΙΝΕΤΤΑ

2136 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/5/2022

Διαθέτει εξειδίκευση που δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία, καλή φήμη, μεγάλη πιστότητα! Τα πακέτα Car Pack που διαθέτει για την ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη ενώ πρόσθετα δημιουργούν δυνατότητες ασφάλισης "κάλυψης 360" (με συνδυαστικές εκπτώσεις και παροχές για κατοικία και σκάφος)!

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Επιλέγοντας κάποιο από τα Car Pack προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου  ΜΙΝΕΤΤΑ, εκτός από το ότι θα έχετε όλες τις βασικές & απαραίτητες καλύψεις σε εξαιρετική τιμή γι’ αυτό που σας προσφέρουν, έχετε και πρόσθετα οφέλη, όπως συνδυαστική έκπτωση στην περίπτωση που θελήσετε να ασφαλίσετε την κατοικία σας ή –για όσους διαθέτουν- το σκάφος σας και όχι μόνο.

Η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ έχει έντονη παρουσία στον κλάδο σχεδόν 50 χρόνια. Η φήμη της την συνδέει με την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών με απόλυτη  διαφάνεια και άμεση αποζημίωση.

Διαθέτει εξειδίκευση που δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και στον Κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτου, όπου η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει μακροχρόνια εμπειρία, καλή φήμη, μεγάλη πιστότητα!

Έτσι, σήμερα, η MINETTA είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμες και επιπλέον-ξεχωριστές καλύψεις. Τα προγράμματα της ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρουν πραγματική κάλυψη και προστατεύουν τον κάτοχο απέναντι στους κινδύνους που σίγουρα αντιμετωπίζει καθημερινά όταν οδηγεί το αυτοκίνητό του (καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ή ακροατές «τέτοιων δυσάρεστων ειδήσεων»).

Αξίζει να σημειώσετε πως τα προγράμματα της, έχουν ξεκάθαρους, κατανοητούς όρους και φυσικά προσιτά ασφάλιστρα, τα οποία μπορούν να εξοφληθούν σε ως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Κοινοποίησέ το »

Δυνατότητες ασφάλισης

Επιλέγοντας ένα από τα πακέτα ασφάλισης οχήματος της ΜΙΝΕΤΤΑ, πέρα από τα παραπάνω πλεονεκτήματα ασφάλειας & αξιοπιστίας, ο κάτοχος αυτοκινήτου αποκτά και έξτρα οφέλη σε τομείς της καθημερινής του ζωής, ώστε να αισθάνεσαι μία ασφάλεια “κάλυψης 360”. 

Αρχικά,  προσφέρει και 10% συνδυαστική έκπτωσης για ασφάλιση της κατοικίας ή/και του σκάφους σας.

Επίσης, λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (Checkup),  με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας.

Προγράμματα που συμφέρουν για ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας ή σκάφους

Στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει σχεδιάσει τα πακέτα Car Pack.  Τα πακέτα που προσφέρονται είναι τέσσερα (4), ανάλογα τον αριθμό και το επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε (με βάση τις δικές σας εξ-ατομικευμένες ανάγκες μα και το διαθέσιμο budget σας).

Σημειώστε πως η εταιρεία, παρέχει και στο βασικό πακέτο, χωρίς επιβάρυνση, τις επιπλέον καλύψεις  Διασταυρούμενης Ευθύνης και του Επιδόματος Ολοσχερούς Καταστροφής. 

Με τη Διασταυρούμενη Ευθύνη, καλύπτονται υλικές ζημίες σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας (εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην εταιρεία), ενώ με το Επίδομα Ολοσχερούς Καταστροφής, δίνονται έως 6.000 ευρώ σε περιπτώσεις ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματος λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού). 

Όσον αφορά την κατοικία σας, προσφέρει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, τα Home Pack,  που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, του στεγαστικού σας δανείου, της κατοικίας βραχυχρόνιας μίσθωσης και τους κοινόχρηστους χώρους. Τέλος, αν διαθέτετε και θέλετε να ασφαλίσετε το σκάφος σας, η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει δημιουργήσει 2 ασφαλιστικά προγράμματα, τα NAV 1 και NAV 2 , για να σας κάνει να αισθάνεστε  “peace of mind” ακόμη και στα ταξίδια σας, μέσω θαλάσσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ