Η  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική -όντας μία εταιρεία που πρωτοτυπεί στην ελληνική αγορά- δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου οχήματος να επιλέξει την προαιρετική κάλυψη υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE ΙΙ, μόν

Η  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική -όντας μία εταιρεία που πρωτοτυπεί στην ελληνική αγορά- δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου οχήματος να επιλέξει την προαιρετική κάλυψη υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE ΙΙ, μόνο με 1,25 ευρώ τον μήνα.

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Συνδύασε την Ασφάλιση Αυτοκινήτου με την Φροντίδα Υγείας

8046 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ύστερα από 40 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει σταθερές και υγιείς βάσεις παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, οι οποίες καλύπτουν και εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Φερεγγυότητα & αξιοπιστία στην ασφαλιστική αγορά

Με την υποστήριξη και την φερεγγυότητα της διεθνούς φήμης αντασφαλιστικής εταιρείας Munich Re, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα και σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από τρία διαφοροποιημένα προγράμματα, το Euro Public, Euro Popular και Euro Perfect, τα οποία προσφέρουν:

  • Υψηλή ποιότητα σε καλύψεις
  • Παροχές Υγείας με πλήρη κάλυψη για τον ιδιοκτήτη του Οχήματος
  • Συνδυαστικές Εκπτώσεις
  • Προσιτά Ασφάλιστρα
  • Πλήρη Ψηφιακή Υποστήριξη των Συνεργατών της
  • και την Αξιοπιστία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική την ώρα της αποζημίωσης
Μεταξύ άλλων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παρέχει άμεσες αποζημιώσεις χωρίς καθυστερήσεις, αφήνοντας εκτός τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τις λοιπές προθεσμίες, με απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση των πελατών της χωρίς καμία ταλαιπωρία, με όλα τα σοβαρά ατυχήματα να επιλύονται εξωδικαστικά.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της ΕΥΡΩΠΗΣ Ασφαλιστικής.
 

Τα Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου

  • Το πρώτο, βασικό πρόγραμμα είναι το Euro Public το οποίο εστιάζει στην κάλυψη των υποχρεωτικών από το νόμο ασφαλιστικών αναγκών, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης από Ανασφάλιστο Όχημα.
  • Αμέσως μετά, το Euro Popular προσφέρει εκτός των βασικών, καλύψεις για Νομική Προστασία και Προσωπικό Ατύχημα.
  • Στην κορυφή βρίσκεται το Euro Perfect, το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης το οποίο είναι εμπλουτισμένο με καλύψεις Πυρός, Ολικής & Μερικής Κλοπής, Τρομοκρατικές και Θραύση Κρυστάλλων, εκτός από αυτές του Popular.
Βέβαια, στις πρόσθετες καλύψεις ο πελάτης μπορεί να προσθέσει στο ασφαλιστικό του συμβόλαιο προαιρετικές υπηρεσίες -όπως αυτή της Οδικής Βοήθειας- προσαρμόζοντας πλήρως το πρόγραμμα στις ανάγκες του.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παρέχει σε όλα τα Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου της ένα σύστημα επιβράβευσης, όπου ο κάτοχος του οχήματος απολαμβάνει σημαντικά οικονομικά οφέλη όταν για παράδειγμα επιλέξει ετήσια διάρκεια συμβολαίου,  επιθυμεί ηλεκτρονική επικοινωνία, διαθέτει και άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια πλην αυτοκινήτου στην εταιρεία και πολλά ακόμη κίνητρα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προαιρετική Κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας

Η  ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική -όντας μία εταιρεία που πρωτοτυπεί στην ελληνική αγορά- δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου οχήματος να επιλέξει την προαιρετική κάλυψη υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE ΙΙ, στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή του €1,25 τον μήνα. Ο κάτοχος λοιπόν, απολαμβάνει τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χωρίς περιορισμούς ηλικίας και ιατρικού ιστορικού.

Σε αυτές τις παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν Check-Up, απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, καθώς και πρόσθετες παροχές και εξειδικευμένες εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες σε πολύ υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Πολυϊατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και Ιδιωτικά Ιατρεία που όλα αποτελούν μέλη του Πανελλαδικού Δικτύου Παρόχων Υγείας της εταιρείας. Να επισημάνουμε πως μερικά από τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα είναι το  Υγεία, το Ερρίκος Ντυνάν, το Μητέρα, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης καθώς και η Γενική Κλινική ¶νασσα Βόλου αποτελούν μέλη του Δικτύου Παρόχων Υγείας της προαιρετικής κάλυψης υγείας ΕΥΡΩΠΗ CARE II. Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να κλείνει τηλεφωνικά ραντεβού με γιατρούς, στον τηλεφωνικό αριθμό 211.10.69.830, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτου και την κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας: https://europe-asfalistiki.gr/idiwtes/asfaleia-aytokinhtoy/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ