Εξοικονόμησε έως 52% από την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος

Εξοικονόμησε έως 52% από την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος

1561 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2021

Τσουχτερές διαφορές που φτάνουν έως και 121€ ετησίως εντοπίζονται για το ίδιο επαγγελματικό όχημα και πακέτο στην ασφαλιστική αγορά. Πιο συγκεκριμένα ένας οδηγός Φ.Ι.Χ. μπορεί να εξοικονομήσει έως 52% σε ένα συμβόλαιο με ετήσια διάρκεια και έως 43% σε ένα συμβόλαιο με εξάμηνη διάρκεια.

Το Pricefox.gr, η πιο εύχρηστη και καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου επεκτείνει τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει στους καταναλωτές οι οποίοι πλέον θα μπορούν να ασφαλίσουν εκτός από τα επιβατικά Ι.Χ. και τα επαγγελματικά οχήματα τους που έχουν ειδική άδεια Φ.Ι.Χ. Πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί που έχουν αυτοκίνητα, βανάκια, αγροτικά, φορτηγά και γενικότερα οποιοδήποτε οχήματα χρησιμοποιούν για επαγγελματική χρήση συγκρίνοντας εύκολα και γρήγορα θα βρουν το πακέτο που τους ταιριάζει στην τιμή που τους συμφέρει.

Κοινοποίησέ το »


Online Εύκολα και Γρήγορα

Οι οδηγοί Φ.Ι.Χ μπορούν να:
  • Συγκρίνουν περισσότερα από 20 πακέτα ασφάλισης από 7 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες
  • Εξοικονομήσουν έως και 52% στην ετήσια διάρκεια ασφάλισης
  • Αγοράσουν με άτοκες μηνιαίες δόσεις και εγγύηση χαμηλότερης τιμής
  • Έχουν δωρεάν 24ώρη καθημερινή εξυπηρέτηση και διαχείριση ζημιών μέσω εξειδικευμένων  συμβούλων
Σύγκρινε σε 30'' Αγόρασε σε 2'

Με τιμές που ξεκινούν από 5,5€/μήνα για τα αγροτικά και 9,3€/μήνα για τα επαγγελματικά πλέον οι οδηγοί μπορούν να συγκρίνουν μέσα σε 30΄΄και να αγοράσουν την ασφάλεια τους μέσα σε 2' ασφαλίζοντας έτσι τα οχήματά τους μέσω των έξυπνων λύσεων ασφάλισης που προσφέρει η αναβαθμισμένη πλατφόρμα του Pricefox.gr

Ο καταναλωτής ανεξάρτητα από το πακέτο (βασικό, πυρός/κλοπής) και την διάρκεια ασφάλειας που θα επιλέξει(ετήσια, εξάμηνη, τρίμηνη) μπορεί να προσθέσει καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα και τα φυσικά φαινόμενα.
Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ένας οδηγός συγκρίνοντας καθώς ένας από τους παράγοντες που επηρεάζει την τιμή του ασφαλίστρου είναι η διάρκεια ασφάλισης του. Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να είναι έως και 43% φθηνότερη από 2 εξάμηνες και έως και 52% φθηνότερη αν επιλέξει ετήσια αντί για 4 τρίμηνες.
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ