Europ Assistance Greece: Αύξηση κύκλου εργασιών και ενίσχυση υποδομών

1365 Επισκέψεις στο άρθρο

H Europ Assistance Greece ανακοινώνει αύξηση κύκλου εργασιών και ενίσχυση υποδομών το 1ο εξάμηνο του 2021, ως αποτέλεσμα των στοχευμένων κινήσεων και του στρατηγικού της σχεδιασμού.

ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Σημειώνοντας ποσοστό αύξησης των ασφαλισμένων της κατά 40% (σε όλους τους κλάδους ασφάλισης) σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020, αποδεικνύει στην πράξη τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ικανοποίησης και εμπιστοσύνης του ασφαλιζόμενου κοινού, αλλά και των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιρειών και Διαμεσολαβητών προς την εταιρεία.

Η ανωτέρω αύξηση οδηγεί στην ενίσχυση των υποδομών της Europ Assistance Greece σε όλους τους τομείς. Η εταιρεία σχεδιάζει τη μετάβασή της σε νέες εγκαταστάσεις, αυξάνοντας τη δύναμη του Contact Centre για την εξυπηρέτηση νέων συνεργασιών από τον Ασφαλιστικό κλάδο, κλάδο Αυτοκινήτου και Ενέργειας. Παράλληλα διατηρεί σε κορυφαία επίπεδα τους δείκτες εξυπηρέτησης του ασφαλιζόμενου κοινού για το 1ο εξάμηνο του 2021, με:

  Kοινοποίησε το »

 • περισσότερες από 150.000 εισερχόμενες κλήσεις

 • 100.000 περιστατικά

 • Service Level που ξεπερνά το 90%*

 • NPS μεγαλύτερο του 82%

 • Ικανοποίηση Πελατών που αγγίζει το 90%.

Επίσης, μεταβαίνοντας στη 2η φάση υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου, η Europ Assistance Greece υποδέχτηκε τα ολοκαίνουρια οχήματα βοήθειας (φορτηγά νέας τεχνολογίας με υπερσύγχρονες πλατφόρμες και ακόμη περισσότερα heavy duty 4x4), με στόχο να εδραιώσει την παρουσία της στην κορυφή των δεικτών εξυπηρέτησης περιστατικών, με άμεσες και πλήρεις επεμβάσεις ακόμη και στις πλέον αντίξοες καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες!

Τέλος, τη νέα εποχή της Europ Assistance Greece σφραγίζει ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Με προσεκτικά αλλά γρήγορα βήματα τόσο στην αναβάθμιση των εσωτερικών IT υποδομών (Contact Centre & Διαχείριση Περιστατικών/Στόλου), όσο και μιας σειράς ψηφιακών υπηρεσιών για τους πελάτες της (Live Tracking οχημάτων, δυνατότητα υποβολής αιτήματος Βοήθειας χωρίς τηλεφωνική κλήση μέσω smartphone, Οδική Βοήθεια on demand, Pick Up & Drop), η Europ Assistance Greece παρέχει πλέον μία πληθώρα digital λύσεων, αυξάνοντας τα διαθέσιμα κανάλια και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

  Δημιουργώντας τον προσωπικό σου λογαριασμό στο MyΜinetta αποκτάς πρόσβαση στα στοιχεία του ασφαλιστικού σου διαμεσολαβητή, στα συμβόλαιά σου και τους όρους τους, και ενημερώνεσαι άμεσα  για την ημερομηνία ανανέωσης του συμβολαίου σου.
   2109309500 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ