Η Europ Assistance στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας

Η Europ Assistance στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας

2646 Επισκέψεις στο άρθρο

H Europ Assistance Greece βραβεύτηκε ως Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2021-2022 στον τομέα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Παροχής Βοήθειας, από τον θεσμό Superbrands.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, η Europ Assistance Greece τιμήθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της. Η διάκριση αυτή αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων των Superbrands όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε όλες τις εταιρίες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης και επιστεγάζει την επετειακή χρονιά των 30 ετών επιτυχημένης δράσης στην Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, κ. Ιωάννης Πετούλης, δήλωσε σχετικά: "Η βράβευση της εταιρείας μας ως Superbrand, μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών στην Ελλάδα για το 2021-2022, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή καθώς αντανακλά την ποιότητατων υπηρεσιών που παρέχουμε, οι οποίες συγκεντρώνουν πολύ υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης, σε όλες τις έρευνες ανεξάρτητων φορέων. Ευχαριστούμε θερμά την Κριτική Επιτροπή των Superbrands αλλά και το κοινό για την τιμή και την ευθύνη που συνεπάγεται για διαρκή βελτίωση και αριστεία!".

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ