Ξεκινάμε με μία σημαντική πρόκληση!

1886 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2020

Ξεπέρασε τους στόχους της την χρονιά που έκλεισε. Εισέρχεται στην κύρια αγορά του ΧΑΑ. Στοχεύει σε διεύρυνση των ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει. Η Interlife της επόμενης 5ετίας.

 
Ας δούμε τι μας είπε ο Κος Κωνσταντίνος Π. Βοτσαρίδης, Διευθυντής Αποζημιώσεων & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife Ασφαλιστικής.

Κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μπορούμε να πούμε ότι η Interlife Ασφαλιστική, για άλλη μια φορά, ξεπέρασε τους στόχους της και συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς το 2020 βρίσκει την Εταιρία στην 1η δεκάδα των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Σύμφωνα, με τα οικονομικά στοιχεία του AΆ εξαμήνου του προηγούμενου έτους  η Παραγωγή της εταιρίας μας αυξήθηκε κατά 5,83%, ενώ καταγράφηκε υψηλότατη αύξηση Κερδών προ Φόρων (178,6%). Οι Κλάδοι που παρουσίασαν ιδιαίτερη άνοδο ήταν η Γενική Αστική Ευθύνη (+67%)  και οι Ιατρικές Δαπάνες (+42%). Το σύνολο του Ενεργητικού κατέγραψε αύξηση κατά 12,58%, οι Επενδύσεις και τα Διαθέσιμα κατά 10,23% και τα Ίδια Κεφάλαια κατά 14,68%, ενώ στο σύνολο του έτους αναμένουμε τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα.

Η πλέον σημαντική πρόκληση, για την Interlife το 2020 θα είναι, αναμφισβήτητα, η είσοδος της Εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στις αρχές του έτους. Αυτό, αποτελεί μια σοβαρή εξέλιξη που διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό για το μέλλον και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και εξέλιξης της.

Στους στόχους της νέας χρονιάς εντάσσονται η πλήρης εφαρμογή του 5ετούς Business Plan και η διεύρυνση των ασφαλιστικών προϊόντων της, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. ¶λλωστε, η δημιουργία νέων Ασφαλιστικών Προϊόντων με κριτήριο τις συνεχώς ανανεούμενες ανάγκες των πολιτών, αποτελεί μια διαρκή πρόκληση για την Interlife.

Μια σημαντική πρόκληση είναι επίσης η λειτουργία του ΤΕΑ INTERLIFE (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης) που ίδρυσε πρόσφατα η Εταιρία και προχωρά με μεγάλη ανταπόκριση. Το ταμείο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία πρόσθετης Ασφαλιστικής κάλυψης για τους εργαζομένους και τους συνεργάτες / διαμεσολαβητές της με πριμοδότηση των εισφορών από την Εταιρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Interlife είναι μια από τις πρώτες ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρίες που προχώρησε στη δημιουργία ΤΕΑ, ένα θεσμό στον οποίο διαχρονικά πίστεψε και υποστήριξε.

Κωνσταντίνος Π. Βοτσαρίδης
Διευθυντής Αποζημιώσεων & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός