Το My Dynamis Excess είναι το νέο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτων της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, το οποίο αφορά οχήματα ηλικίας έως 15 ετών.

Το My Dynamis Excess είναι το νέο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτων της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, το οποίο αφορά οχήματα ηλικίας έως 15 ετών.

My Dynamis Excess! Νέο, ευέλικτο & οικονομικό πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου

3073 Επισκέψεις στο άρθρο

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική. Μία 100% ελληνική ασφαλιστική εταιρεία. Με πακέτο ασφαλιστικών υπηρεσιών και καλύψεων για ότι έχει αξία στη ζωή μας. Μεταξύ αυτών φυσικά και ασφάλιση αυτοκινήτου

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ

Το νέο καινοτόμο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου της ελληνικής εταιρείας, συνδυάζει την ολοκληρωμένη κάλυψη με την ανταγωνιστική τιμή. Ο λόγος για το "My Dynamis Excess".

Κοινοποίησέ το »

 
Η επιλογή ασφάλειας για το αυτοκίνητο σου είναι μία διαδικασία που χρήζει εκτεταμένης έρευνας. Βλέπεις οι "σφιγμένοι οικονομικά" καιροί έχουν αναγκάσει τους περισσότερους να είναι πολύ προσεκτικοί όταν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Έτσι λοιπόν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου αυτό που ψάχνουν οι περισσότεροι είναι η αναλογία ποιότητας και τιμής.

Με εστίαση σε αυτό το κριτήριο, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, δημιούργησε το My Dynamis Excess. Ένα σύγχρονο ασφαλιστικό πρόγραμμα επιβατικών οχημάτων ηλικίας έως 15 ετών, το οποίο συνδυάζει την παροχή διευρυμένης κάλυψης στους ασφαλισμένους και την ανταγωνιστική τιμή.

Το νέο αυτό πακέτο συνδυάζει τις βασικές καλύψεις με τις πιο δημοφιλείς προαιρετικές, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη κάλυψη, αλλά και είναι 11% πιο οικονομικό σε σχέση με το υφιστάμενο πακέτο, My Dynamis Plus.

Αναλυτικότερα, το πακέτο περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις ενώ σας δίνει και την ευελιξία να αφαιρέσετε αυτές που δεν σαν είναι απαραίτητες:

•  Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών Τρίτων
•  Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών Τρίτων
•  Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο Όχημα
•  Μέριμνα Φροντίδα Ρυμούλκηση
•  Οδική Βοήθεια Οχήματος
•  Θραύση Κρυστάλλων
•  Νομική Προστασία με κεφάλαιο  1.500€
•  Παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, για ως και 7 μέρες, συνεπεία ατυχήματος ανεξαρτήτως υπαιτιότητας ή μη.
•  Κάλυψη αερόσακων με κεφάλαιο 800€
•  Προσωπικό Ατύχημα χωρίς Ι.Φ.Ε. με κεφάλαιο 5.000€
 
Διαβάζοντας τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι το My Dynamis Excess είναι ένα από τα πιο ευέλικτα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς. Αυτό επιβεβαιώνεται και από ακόμα μία δυνατότητα που προσφέρει. Συγκεκριμένα, σας δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης των καλύψεων Προσωπικού Ατυχήματος και Αερόσακων από το πακέτο, εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Ξέρετε ότι …

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι αμιγώς ελληνική εταιρία με εμπειρία 45 ετών στην αγορά. Το My Dynamis Excess, όπως και όλα τα ασφαλιστικά πακέτα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική θα τα βρείτε στους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dynamis.gr. Εκεί θα συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα και θα λάβετε άμεσα στο e-mail σας ηλεκτρονικά την τιμολόγηση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

 
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ