Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ασφαλιστείς; Online ή με ασφαλιστή;

3775 Επισκέψεις στο άρθρο

Πώς χιλιάδες οδηγοί μείωσαν το κόστος της ασφάλειας του οχήματός τους!

 
Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους καταναλωτές από τότε που η ψηφιακή τεχνολογία μπήκε στις ζωή μας και οι online ασφαλιστικές άρχισαν να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Όμως οι «παραδοσιακές ασφαλιστικές αντεπιτέθηκαν, δημιούργησαν τα δικά τους τεχνολογικά εργαλεία και εκσυγχρόνισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 
Εσύ τι θα επιλέξεις; Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου που σε συμφέρει;
 
Το insurancemarket.gr είναι για μία ακόμη φορά στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες εύκολα και γρήγορα απλά βάζοντας την πινακίδα σου! Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που 100.000 νέοι χρήστες μηνιαίως επιλέγουν τοi nsurancemarket για να βρουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν και η 1 στις 3 online ασφαλίσεις γίνεται μέσω της πλατφόρμας του.
 
Επιπλέον, τώρα οι χρήστες του έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ, καθώς μπορούν να συγκρίνουν με ένα κλικ και τις μεγαλύτερες online ασφαλιστικές εταιρείες Anytime και HellasDirect μαζί!
Το insurancemarket.gr είναι ο μόνος διαμεσολαβητής αυτή την στιγμή που έχει συνεργασία με την HellasDirect και με αυτήν φτάνει τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες που συγκρίνονται στην πλατφόρμα του στις 24!
 
 
Σε έναν κλάδο με δύσκολες έννοιες και αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες, που ωστόσο είναι πολύ σημαντικές για την αποτελεσματικότητα της ασφάλισης, το insurancemarket αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχό σου στην επιλογή του καλύτερου για εσένα ασφαλιστικού προϊόντος εύκολα και γρήγορα από την πολυθρόνα σου!
 
Η «καλύτερη ασφαλιστική υπηρεσία» της χώρας,  όπως τη χαρακτηρίζουν το όσοι την χρησιμοποιούν, φέρνει όλη την αγορά ασφαλειών στην οθόνη σου κάνοντας την έρευνα αγοράς πιο παιχνιδάκι!
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός