Στην «πρώτη γραμμή» εξυπηρέτησης η Generali

2503 Επισκέψεις στο άρθρο

«Μείνετε Σπίτι. Μείνετε. Συνδεδεμένοι», το μήνυμα της εταιρείας στους Συνεργάτες της

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ERGO A.A.E.
Τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εξυπηρετούν γρήγορα και εύκολα τους ασφαλισμένους, ακόμη και χωρίς τη φυσική τους παρουσίας, προσφέρει η Generali στους συνεργάτες της. Η εταιρεία, έχοντας επενδύσει σημαντικά σε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και σε ψηφιακά τεχνολογικά εργαλεία, έχει ψηφιοποιήσει την πλειοψηφία των ενεργειών, που σχετίζονται τόσο με τη διαδικασία ασφάλισης όσο και με την ενεργοποίηση των ασφαλιστικών καλύψεων για τους πελάτες.

Όπως τονίζει ο κ Γιώργος Ζερβουδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων, της Generali: «Κερδίσαμε το στοίχημα της απρόσκοπτης λειτουργίας μας, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Εξάλλου αυτός είναι και ο ρόλος της ασφάλισης, να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους τις πιο δύσκολες στιγμές και να προβλέπει για την προστασία τους. Αυτήν την υπόσχεση την κάνουμε πράξη καθημερινά,  με τη διασφάλιση της συνέχισης των εργασιών μας, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες πελάτες και Συνεργάτες μας».

e-policy: H ψηφιακή ασφάλιση είναι εδώ!

Συγκεκριμένα, χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει τον πελάτη μέσα από το e-γραφείο που του προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον του OneView. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα μπορεί από ένα μόνο σημείο να ολοκληρώσει πολλαπλές εργασίες, εξυπηρετώντας το σύνολο των πελατών του.

Έτσι, ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ηλεκτρονικά, άμεσα και εύκολα, την αίτηση ασφάλισης, την οποία με λίγα, απλά βήματα ο πελάτης υπογράφει με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας e-sign.

Η εκτίμηση της υγείας του πελάτη πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω της αναβαθμισμένης διαδικασίας του Tele Health και ο Συνεργάτης μπορεί να υποβάλλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που ενδεχομένως απαιτούνται για την ασφάλιση του πελάτη, μέσω της ενοποιημένης πλατφόρμας OneView. Στη συνέχεια, ο πελάτης λαμβάνει στο mail το e-ασφαλιστήριο, από το οποίο μπορεί να κατεβάσει και να αποθηκεύσει όλα τα αρχεία που αφορούν στην ασφάλισή του. Όλα αυτά διασφαλίζονται μέσω μιας end-to-end διαδικασίας, από το tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή του Συνεργάτη, από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται.
 
Οn line αποστολή & εξυπηρέτηση αιτημάτων

Ψηφιακά μπορούν να σταλούν και τα αιτήματα αποζημίωσης των ασφαλισμένων, τόσο μέσω της πλατφόρμας OneView, όσο και του portal πελατών MyGenerali. Μέσω των παραπάνω εργαλείων, τόσο ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος όσο και ο ασφαλισμένος παρακολουθούν online την πορεία των αιτημάτων τους, και ολοκληρώνουν πιο άμεσα και εύκολα την αποστολή των εγγράφων και των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ταχύτερη διεκπεραίωσή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GROUPAMA

  GROUPAMA

  Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια – καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 1928 – και όνομα αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται ανάμεσα στις «σταθερές αξίες» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • IMPERIAL INSURANCE

  IMPERIAL INSURANCE

  Η Imperial Insurance είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 χρόνια. Προσφέρει στους πελάτες της τα πιο ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
   2109426 355 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ