Επιλέγεις προσεκτικά… Κερδίζεις καλύτερη ασφάλιση!

6644 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2020

Όταν επιλέγουμε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ξεκινάμε από τις καλύψεις που περιλαμβάνει, το όνομα ( την φήμη) της Ασφαλιστικής και κατόπιν τα χρήματα που χρειάζονται. Έτσι κάνουμε καλύτερη επιλογή και αποφεύγουμε ταλαιπωρία και …κακοτοπιές.

 
Για την πλειοψηφία των ανθρώπων η επιλογή οχήματος είναι μια απόφαση που απαιτεί αρκετό χρόνο. Μετά την απόκτησή του, αφιερώνουμε πολλές ώρες αλλά και χρήματα για τη συντήρηση και τη φροντίδα του.

Η επιλογή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου από την άλλη πλευρά είναι κάτι στο οποίο - δυστυχώς -  δεν δίνουμε πάντα την προσοχή που θα έπρεπε. Συχνά επιλέγουμε το φθηνότερο ασφάλιστρο χωρίς να εξετάζουμε με προσοχή τις καλύψεις και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν πόσο σημαντικές είναι για εμάς, τους συνεπιβάτες και τους γύρω μας, ώστε να αποφεύγουμε ταλαιπωρία και …κακοτοπιές.

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικπροσφέρονται ολοκληρωμένα  προγράμματα ασφάλισης οχημάτων με ξεκάθαρους και κατανοητούς όρους, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων. Τα προγράμματα ασφάλισης CARPACK είναι μελετημένα ώστε να καλύπτουν ουσιαστικά τους ασφαλισμένους, σεβόμενα πάντα το «πορτοφόλι» των καταναλωτών και τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Σε όλα τους τα πακέτα, ακόμα και στο βασικό CAR PACK 1 παρέχεται η μοναδική κάλυψη της Διασταυρούμενης Ευθύνης. Μέσω αυτής, καλύπτονται υλικές ζημιές σε περίπτωση ατυχήματος μεταξύ ατόμων α΄ βαθμού συγγένειας (εφόσον και τα δύο οχήματα είναι ασφαλισμένα στην εταιρία).

Μια  ξεχωριστή κάλυψη!

Μια ακόμα «ξεχωριστή» κάλυψη είναι το Eπίδομα Oλοσχερούς Kαταστροφής, μέσω του οποίου ο ασφαλισμένος λαμβάνει αποζημίωση - σε περίπτωση ολικής καταστροφής του οχήματος από θεομηνία ή και από ατύχημα υπαιτιότητάς του - ακόμη και χωρίς να έχει κάλυψη για φυσικά φαινόμενα ή ίδιες ζημιές.

Πέρα όμως από τις παραπάνω καλύψεις, η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει χωρίς επιπρόσθετο κόστος με όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου επιπλέον παροχές μέσω της Κάρτας Προνομίων.

Τέλος, σημειώστε πως οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας έχουν πρόσβαση σε ένα πλήθος ηλεκτρονικών εφαρμογών που στη νέα digital εποχή εξασφαλίζουν την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή τους. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η  διαδικτυακή πύλη ΜΥΜΙΝΕΤΤΑ, όπου ο ασφαλισμένος ανατρέχει εύκολα στα στοιχεία επικοινωνίας με τον ασφαλιστικό του διαμεσολαβητή, στα συμβόλαιά του και στους όρους ασφάλισης, ενώ επίσης ενημερώνεται έγκαιρα για την επικείμενη λήξη των συμβολαίων του, ώστε να συνεχίσει - χωρίς διακοπή - να απολαμβάνει την ασφαλιστική του κάλυψη.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός