Θες οδική βοήθεια; Hellas Direct & 40 τυχεροί!

3639 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εκδήλωση «Best Car 2020» θα αναδείξει όπως κάθε χρόνο το καλύτερο & το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για το 2020. Και στην φετινή διοργάνωση τα δώρα είναι επιλεγμένα και top. 4 αυτοκίνητα και προϊόντα ή υπηρεσίες από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς για τους τυχερούς της ψηφοφορίας!

Το Best Car 2020”o μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, όπως κάθε χρόνο  θα αναδείξει και φέτος του κορυφαίους για το 2020. Αυτό θα γίνει μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία)! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα. Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2020, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.
 
Μία από αυτές θα είναι και η Hellas Direct. Η κυπριακή ασφαλιστική εταιρία προσφέρει σε  40 τυχερούς να κερδίσουν από ένα συμβόλαιο οδικής βοήθειας για 6 μήνες.

Το συμβόλαιο αυτό θα δοθεί χωρίς κάποια μελλοντική δέσμευση και ανεξάρτητα από την εταιρία στην οποία είστε ασφαλισμένοι. Συγκεκριμένα η κάλυψη περιλαμβάνει οδική βοήθεια λόγω:
  • Μηχανικής βλάβης
  • Σκασμένου ελαστικού
  • Βλάβης στην μπαταρία
  • Απώλειας βενζίνης ή κλειδιών 
Hellas Direct: Η οnline ασφαλιστική επόμενης γενιάς

Από το 2012 που ιδρύθηκε γρήγορα έχει αναδειχθεί στην νο1 online ασφαλιστική εταιρεία, που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία και επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Είναι η πρώτη εταιρία που έφερε την ασφάλεια με ακρίβεια ημέρας, καταργώντας το μοντέλο 6μηνων και ετήσιων συμβολαίων.

Ένα από τα μεγάλα της «ατού»  είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει η ίδια από την αρχή την εξυπηρέτηση.  Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει μία ομάδα που λειτουργεί 24/7 για να επικοινωνεί απευθείας μαζί της ο ασφαλισμένος από το σημείο του ατυχήματος. Έτσι μπορεί να καταγράψει με ακρίβεια το περιστατικό, ενώ παράλληλα καταχωρεί real time τη δήλωση και ξεκινά επί τόπου τη διαδικασία πληρωμής: Ο μέσος χρόνος αποζημίωσης για το 50% των ζημιών της είναι 1 ημέρα.

Πρόσφατα διακρίθηκε ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη για το 2019, από τους Financial Times. Μάλιστα φέτος βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως Best Workplace από το Great Places to Work.
 
2 λόγια για το Best Car 2020

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο. Ξεκινά από Οκτώβριο και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες. Κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως