Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, με 50 χρόνια πρωτοπορίας στην ελληνική αγορά,παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεχωρίζοντας για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καλύψεις της

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, με 50 χρόνια πρωτοπορίας στην ελληνική αγορά,παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεχωρίζοντας για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καλύψεις της.

Η Υδρόγειος δίνει το παρών και στην ηλεκτροκίνηση

12755 Επισκέψεις στο άρθρο

Το παρόν και στην ασφαλιστική κάλυψη των ηλεκτρικών οχημάτων δίνει η Υδρόγειος Ασφαλιστική, δημιουργώντας νέα προγράμματα ειδικά για τις ανάγκες και τους κατόχους της ηλεκτροκίνησης.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η αύξηση των ηλεκτρικών φέρνει «αλλαγές» στην ασφάλισή τους

Η αγορά των ηλεκτρικών αυτοκίνητων παρουσιάζει μία σημαντική δυναμική σε παγκόσμιο αλλά και σε εγχώριο επίπεδο, αφού ήδη οι πωλήσεις τους δείχνουν μία ανοδική πορεία με σταθερά βήματα. Εκτός από τη στροφή στην πράσινη βιωσιμότητα και τη μείωση ενεργειακού αποτυπώματος, αυτή η άνοδος οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι κατασκευαστές «εμπλουτίζουν» τις γκάμες τους με περισσότερα ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μοντέλα, ελκύοντας περισσότερους πελάτες με τη σύγχρονη τεχνολογία τους, το μειωμένο κόστος συντήρησης και την κρατική επιδότηση αγοράς.  

Με 50ετή εμπειρία, η Υδρόγειος ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας νέα πακέτα, προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν της ανάγκες των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
 
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, έπειτα από 50 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά, έχει εδραιώσει τη θέση της στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου. Ούσα μία εταιρεία  που πρωτοπορεί, παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης ακόμα και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ξεχωρίζοντας για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καλύψεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ασφαλιστικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για ηλεκτρικά

Τα ειδικά προγράμματα ασφάλισης ηλεκτροκίνητων της Υδρόγειος έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα εν λόγω αυτοκίνητα, υπερ-καλύπτοντας της ανάγκες των κατόχων τους.  Ο κύριος γνώμονας της εταιρείας είναι να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή αξία στο πελάτη, ώστε να απολαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις σε λογική τιμή. Αξίζει να αναφερθεί πως, ακόμα και τα βασικά πακέτα της Υδρόγειος, περιέχουν καλύψεις προστιθέμενης αξίας που πλαισιώνονται από πρωτοποριακές υπηρεσίες και παροχές, εξασφαλίζοντας διευκόλυνση και επιπλέον προστασία.  

4 διαφορετικές επιλογές καλύπτουν όλες τις ανάγκες

Σύμφωνα με την Υδρόγειος Ασφαλιστική, η ασφάλιση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων (με μπαταρία) προσαρμόζεται στα ήδη επιτυχημένα προγράμματα ECO, BASIC, AUTO EXTRA PLUS και PREMIUM AUTO.
 
Ειδικότερα ορισμένες από τις καλύψεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στην ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων

  • Δωρεάν υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου.
  • Δωρεάν υπηρεσία Φροντίδας Επισκευής Οχήματος.
  • Εκπτώσεις και Προνόμια.
  • Φιλικός Διακανονισμός.
  • Ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης: 12μηνη, 6μηνη και 3μηνη ασφάλιση.
  • Ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων – άτοκες δόσεις μέσω του YdrogiosPayOnline.
  • Δωρεάν υπηρεσίες μέσω του Ydrogios App.
  • Δωρεάν πράσινη κάρτα για ταξίδια στο εξωτερικό.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ