Νέα ελαστικά Cargo από τη Goodyear

Διαβάστηκε από 2611 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2019

Η Goodyear παρουσίασε τη νέα γκάμα ελαστικών της, Vector 4Seasons, που προορίζεται για χρήση σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, διασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση τους καθόλη τη διάρκεια του έτους.

 
Η εταιρεία κατασκευής ελαστικών Goodyear παρουσίασε μια νέα προσθήκη στη γκάμα των προϊόντων της για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με την ονομασία «Vector 4Seasons».
Στα βασικά πλεονεκτήματα του εν λόγω ελαστικού συγκαταλέγονται τόσο η μειωμένη απόσταση επιβράδυνσης (τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο οδόστρωμα), όσο και αυξημένη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα σε αγορές όπου οι κλιματολογικές συνθήκες μεταβάλλονται σημαντικά μεταξύ των καλοκαιρινών και χειμερινών μηνών, μειώνεται το κόστος χρήσης του οχήματος δεδομένου ότι, δεν απαιτείται η αντικατάσταση των ελαστικών με χειμερινά (ή καλοκαιρινά αντίστοιχα).

Πέραν της αυξημένης χιλιομετρικής απόδοσης (και διάρκειας ζωής του ελαστικού), τα νέα Vector 4Seasons επιδεικνύουν και μειωμένη αντίσταση κύλισης, διασφαλίζοντας έτσι και τον περιορισμένο της μέσης κατανάλωσης καυσίμου, ανεξαρτήτως της χρήσης.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως τα νέα ελαστικά Goodyear Vector 4Seasons θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε 16 διαφορετικές διαστάσεις με πλάτος πέλματος από 185 – 235, προφίλ από 65 – 80 και διάσταση ζάντας 14, 15 ή 16 ιντσών.
 
 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός