10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

 • 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.
 • 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins

1150 Επισκέψεις στο άρθρο

- Με παραρτήματα σε όλη την Ευρώπη και μερίδιο αγοράς 12% στην Βουλγαρία, όπου ιδρύθηκε
- Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι του χώρου
- Για κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης έκανε λόγο ο κ. Dimitrov
- Να ανταπεξέλθουν στο δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είπε ο κ. Σμυρνής

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΟΙΝΣ Α.Ε.

Με παραρτήματα σε όλη την Ευρώπη και μερίδιο αγοράς 12% στην Βουλγαρία, όπου ιδρύθηκε

Τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε το παράρτημα της ασφαλιστικής Euroins στην Ελλάδα, με εργαζόμενους, στελέχη, συνεργάτες και εκπρόσωπους θεσμικών φορέων να συμμετέχουν σε ειδική εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου. Πρόκειται για την εταιρία που εδρεύει στην Βουλγαρία αλλά δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Ολλανδία, την Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο έως και την Ισπανία, τη Γεωργία, τα Σκόπια και την Ουκρανία. Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, ενώ στην χώρα ίδρυσής της, τη Βουλγαρία, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ταξιδιωτικής ασφάλειας, με μερίδιο 12% της αγοράς (σύμφωνα με στοιχεία του 2023).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι του χώρου

Στην επετειακή εκδήλωση παρευρέθηκαν, η κ. Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ο κ. Νίκος Σοφρωνάς, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών(ΕΙΑΣ), μεταξύ άλλων.


10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα γιόρτασε η ασφαλιστική Euroins.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης έκανε λόγο ο κ. Dimitrov

«Η EIG έχει παρουσία σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών και πάνω σε αυτήν την τεχνογνωσία χτίζουμε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Ασφαλώς, κάθε αγορά έχει τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες και τις δυναμικές της οι οποίες υπαγορεύουν ξεχωριστές εθνικές στρατηγικές. Στη Euroins Ελλάδος αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των ασφαλισμένων μας». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος, Vasil G. Dimitrov.

Να ανταπεξέλθουν στο δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είπε ο κ. Σμυρνής

«Στο δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαστε, με τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης να εντείνονται, έχουμε χρέος να εμφυσήσουμε στους ασφαλισμένους τις αξίες της ασφαλιστικής κάλυψης. Συνολικά ως κλάδος οφείλουμε να καλλιεργήσουμε στη χώρα μας την κουλτούρα της μέγιστης κάλυψης, η οποία καθίσταται σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ», είπε επί της αφορμής ο εκτελεστικός διευθυντής, Αθανάσιος Ι. Σμυρνής.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

  H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
   2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • EUROINS

  EUROINS

  Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
   2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SKYLINE INSURANCE

  SKYLINE INSURANCE

  Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
   2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • NOS Insurance

  NOS Insurance

  Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

   210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ