Μέσω της εφαρμογής έχεις αδιάλειπτη επαφή με το όχημα σου σε ζωντανό χρόνο με ακριβή χιλιόμετρα κίνησης και την ακριβή διάρκεια στάσεων ή σταθμεύσεων που πραγματοποιεί.

Μπορείς να διαλέξεις σε διάφορα προϊόντα MetaTrak τα οποία διαθέτουν και 3 χρόνια εγγύηση.

Θα το βρείτε στη Meta System, η οποία προσφέρει εγγυημένη προστασία και ασφάλεια

Αντικλεπτική προστασία από το… διάστημα!

3234 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι θα έλεγες να μπορούσες να ελέγξεις το αυτοκίνητο σου από μακριά χρησιμοποιώντας το κινητό σου τηλέφωνο . Με το MetaTrak της Meta System, η αντικλεπτική προστασία περνάει σε άλλη διάσταση. Απλά χρησιμοποιείς ένα κινητό και έναν δορυφόρο.

 
To MetaTrak είναι ένα εξελιγμένο αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται την πλήρη προστασία του αυτοκινήτου σου. Πρόκειται για ένα εξελιγμένο δορυφορικό σύστημα, το οποίο τοποθετείται σε όλους τους τύπους των οχημάτων και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε συνεργασία με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού. Δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγχει το αυτοκίνητο με χιλιομετρική καταγραφή και άμεση μέτρηση της μπαταρίας του, ενώ διαθέτει μία προ εγκατεστημένη κάρτα sim Μ2Μ, η οποία δίνει αδιάλειπτη πρόσβαση στην υπηρεσία και παγκόσμια κάλυψη χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Παρακολούθηση «24/7» από το tablet ή το κινητό σου!

Όπως το διάβασες! Μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σου από το smartphone, το tablet ακόμη και τον Η/Υ, όπως επίσης να το παρακολουθείς και να το εντοπίσεις σε πραγματικό χρόνο. Αλλά ακόμα και αν δεν μπορείς να είσαι «φρουρός» πάνω από την οθόνη, το MetaTrak θα στείλει  ειδοποιήσεις, push notification  sms αλλά και e-mail, για να σε ενημερώσει αν κάτι τρέχει.

Στο κλέβουν; Ακινητοποίησε το με ένα κλικ!

Έχεις αφήσει το αυτοκίνητο σου σε «κακόφημο» δρόμο και έρχονται να… στο πάρουν; Ακόμα και να το καταφέρουν έχεις την δυνατότητα με αυτό το σύστημα να απενεργοποιήσεις τον κινητήρα με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής. 

Αυτό  για να πετύχει, απαιτείται o εντολέας διακοπής κινητήρα Wi3 και πραγματοποιείται με δύο τρόπους.  Μέσω εντολής από την εφαρμογή για εμπλοκή κινητήρα και απεμπλοκή στη συνέχεια ή χρησιμοποιώντας το Wi9 για αυτόματη εμπλοκή και απεμπλοκή κινητήρα κάθε φορά.

 
Δες πως λειτουργεί, παρακολουθώντας το παραπάνω βίντεο

2 πακέτα για να διαλέξεις και 3 χρόνια εγγύηση

Μπορείς να διαλέξεις σε διάφορα προϊόντα MetaTrak τα οποία διαθέτουν και 3 χρόνια εγγύηση. Τα πακέτα προστασίας είναι δύο, το basic και το plus, τα οποία διαφέρουν ανάλογα το επίπεδο προστασίας που θες αλλά και την «τσέπη» σου.

Meta System: Εγγυημένη προστασία και ασφάλεια

Η Μeta System βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1978, ενώ από το 1994 είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου METASYSTEM SPA στο χώρο των συστημάτων συναγερμού – συστημάτων ασφαλείας και εφαρμογών τηλεματικής. Συνεργάζεται διαχρονικά με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες των αυτοκινήτων ,ενώ τα προϊόντα της συνοδεύονται από πλήρη τεχνική υποστήριξη και διαρκές service.
Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε:
  • Συναγερμούς αυτοκινήτου
  • Navigation Multimedia
  • Συναγερμούς μοτοσυκλέτας
  • Συναγερμούς σπιτιού
  • Συστήματα παρκαρίσματος
  • Προβολείς LED
  • Bluetooth Car Kit
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός