Quality Service για BMW - MINI & group VAG!

2505 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2020

Αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων. Με υψηλή εξειδίκευση, know how και υπηρεσίες 4 αστέρων! Για premium και best sellers μάρκες της διεθνούς αγοράς. Αudi, Bmw, Mini, Vw, Seat, Skoda.

 
Με συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού και διαδικασίες τελικού ελέγχου, εγγυάται την καλή συντήρηση μα και την ασφαλή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας. Η υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού οδηγεί σε ριζική και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος και αν αντιμετωπίσετε ως κάτοχος Bmw ή Mini μοντέλου. Ή σε επαναφορά των τέλειων επιδόσεων στις οποίες σας «έχει συνηθίσει» το αγαπημένο σας αυτοκίνητο.
Καλέστε:  21042090030
Κάθε περίοδο του χρόνου, η επιχείρηση Περατινός Service, διεξάγει δωρεάν τεχνικό έλεγχο
(Ανοιξιάτικο, Καλοκαιρινό, Χειμερινό). Σημειώστε πως αν και εφόσον ο έλεγχος «δείξει» κάποιο θέμα προς αντιμετώπιση, ο κάτοχος του αυτοκινήτου ενημερώνεται αναλυτικά για το πλήθος των διαθέσιμων επιλογών του (για ανταλλακτικά ή εργασίες που χρειάζονται).
Έτσι, η BMW ή το ΜΙΝΙ σου θα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση ανεξαρτήτως …καιρικών συνθηκών !

Σημειώστε πως ακόμα και στο «απλό» service αλλαγής λιπαντικών η επιχείρηση χρησιμοποιεί μόνο τα κατάλληλα λιπαντικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις υψηλές απαιτήσεις των κινητήρων Bmw ή Μini (και εγγυώνται μέγιστη αποδοτικότητα, καθαρότητα & μακροζωία κινητήρα), ενώ συμβάλουν και σε οικονομία καυσίμου έως και 3% !

Τι μπορείς να περιμένεις  από την Περατινός Service

 Εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικοί με εμπειρία και μεράκι αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουν.
Καλέστε:  21042090030
Συνεργείο - Mini Cooper – Για να ζεις καθημερινά την οδηγική απόλαυση MINI!
Το service δεν σταματά στην έξοδο του συνεργείου. Η Περατινός service εγγυάται ασφαλή μετακίνηση και οδηγική απόλαυση, όπου κι αν πας με το MINI σου.

Συνεργείο – BMW - H απόλυτη μηχανή οδήγησης!
Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία: οι τρεις ακρογωνιαίοι λίθοι της διαρκώς εξελισόμενης τεχνογνωσίας για BMW Service που ενσωματώνει τις σύγχρονες τεχνολογίες συντήρησης.

Kαι συνεργείο – Audi, Volkswagen,  Skoda, Seat !
To service που γίνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή– με τις επαγγελματικές συμβουλές και το know how  των experts της Περατινός διατηρεί την άριστη κατάστασή και την μεταπωλητική του αξία.

Το συνεργείο Περατινός service λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Eπικοινωνήστε μαζί τους στο 210-4209003 προκειμένου να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε ή να κλείσετε το ραντεβού σας για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που σας εξυπηρετεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ μήνα! Με κάθε αλλαγή λαδιών δωρεάν γενικός έλεγχος!

Open as usual
Όπως οι περισσότερες εταιρίες του κλάδου, έτσι και η Περατινός Service παραμένει ανοιχτή, συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία πελατών και προσωπικού της.

ΠΕΡΑΤΙΝΟΣSERVICE
Καλέστε:  21042090030 
Δείτε: https://www.peratinos-service.gr/index.php

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός