Ξενοιάστε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας!

3469 Επισκέψεις στο άρθρο

Με κάθε αλλαγή λαδιών θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχος 8 σημείων στο συνεργείο ΣΜΥΡΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ!

 
Στο σύγχρονο συνεργείο Νίκος Σμυρνιός θα κάνετε το service του αυτοκινήτου σας με κορυφαία μηχανήματα καθώς και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας.

Το υπερσύγχρονο φανοποιείο Νίκος Σμυρνιός, με 35ετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Στο χώρο υπάρχουν μηχανήματα εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό να λύνει το οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα με ακρίβεια και ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών.

Το σύγχρονο συνεργείο Νίκος Σμυρνιός παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  • Service αυτοκινήτων
  • Φανοποιείο
  • Ευθυγραμμίσεις
  • Αμορτισέρ
  • Φρένα
  • Βελτιώσεις
  • Air Condition
  • LPG
Το service στο συνεργείο Νίκος Σμυρνιός προσφέρει επισκευή από ειδικούς, χρήση αξιόπιστων ανταλλακτικών και μηχανημάτων, τα οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια.

Έχουν το πλεονέκτημα της εμπειρίας του μάστορα από τα χέρια του οποίου έχει περάσει πληθώρα μοντέλων και με πολλές χιλιάδες χλμ. στο κοντέρ. 
Έπειτα, ο μάστορας που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο και την εθνικότητα του αυτοκινήτου σας μπορεί να κρίνει πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «υπογεγραμμένα» από τον κατασκευαστή και τα οποία θα «κουμπώσουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά δηλαδή που έχουν εξελιχθεί από τους τεχνικούς, που εξέλιξαν το ίδιο το αυτοκίνητό σας και που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ανταλλακτικά που συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση και εσείς σαν απλός οδηγός δυστυχώς δεν έχετε τις μηχανολογικές γνώσεις να διακρίνετε…

ΣΜΥΡΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
Διεύθυνση: Aγ. Νεκταρίου, Γέρακας 
Τηλέφωνο:  210 6618788

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός