ΛΙΑΤΣΟΣ: Ο ειδικός στις μπαταρίες!

5249 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2020

Για μπαταρίες χονδρικής - λιανικής αυτοκινήτων, σκαφών, βαρέων οχημάτων και μηχανών εμπιστεύσου τον ΛΙΑΤΣΟ! 27 χρόνια κοντά σας με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Αγρίνιο!

 
Η εταιρεία του κ. Λιάτσου Ιωάννη, Start Energy Battery,  μπορεί να σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στα πιο γνωστά brands μπαταριών & λιπαντικών αυτοκινήτου ανά τον κόσμο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
 
START ΛΙΑΤΣΟΣ Ι. BATTERY - 27 χρόνια κοντά σας με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Αγρίνιο!

Fiamm, Lp Puma, Varta και Blu Polar είναι λίγες από τις κορυφάιες μάρκες που θα συναντήσεις!
  • Μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων
  • Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
  • Τεχνογνωσία και εξειδίκευση από το 1992

BLU POLAR: Τεχνολογία ανάγλυφου πλέγματος για μεγαλύτερη ισχύ εκκίνησης και αντοχή στη διάβρωση σε σύγκριση με τις άλλες τεχνολογίες πλεγμάτων για σταθερή παροχή ανώτερης ισχύος.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας του κ. Λιάτσου Ιωάννη είναι:
  • Ποιότητα
  • Τιμή
  • Εγγύηση

Καλό είναι να ξέρουμε ότι...
Η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς χωρίς αυτή το αυτοκίνητο δεν μπορεί να λειτουργήσει. Χωρίς αυτή δεν θα μπορεί, όχι μόνο να «μπει μπροστά» ο κινητήρας, αλλά δεν θα λειτουργούν και μια σειρά από περιφερειακά μέρη του οχήματος (βλ. ραδιόφωνο, τιμόνι).

Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης αναγκάζουν τους κατασκευαστές να στρέφονται όλο και περισσότερο σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές, οι οποίες όμως απαιτούν όλο και περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια.

Αυτές τις απαιτήσεις ακολουθούν και οι κατασκευαστές μπαταριών οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα εξελίξεων, ειδικά σήμερα όπου τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην αγορά. Πόσο όμως μπορούν οι μπαταρίες να εξελιχτούν και να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις ενός οχήματος;

Απευθυνθείτε στον  κ. Λιάτσου Ιωάννη, Start Energy Battery, για να σας δώσει την μπαταρια και το λιπαντικό που χρειάζεστε!

ΛΙΑΤΣΟΣ Ι. Start Energy Battery
Διεύθυνση: Λ. Χασιάς & Μπιμπιζά, Ίλιον
Τηλέφωνο: 211 1131334

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός