Ο Ford Expert στην Αργυρούπολη

Διαβάστηκε από 1602 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/7/2019

Ο ειδικός για τα αυτοκίνητα Ford ακούει στο όνομα Πιταράκης. Στο σύγχρονο συνεργείο προσφέρει εξειδικευμένο service, έχοντας τεράστια εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία. 

 
Ο ειδικός για τα αυτοκίνητα Ford ακούει στο όνομα Πιταράκης. Στο σύγχρονο συνεργείο, που διαθέτει στην Αργυρούπολη προσφέρει εξειδικευμένο service, έχοντας τεράστια εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία. 

Το προσωπικό που απασχολείται στην επιχείρηση G.Pitarakis Motorsports Group είναι πλήρης καταρτισμένο στο τρόπο της εργασίας επάνω στο αυτοκίνητο τεκμηριώνοντας την εμπειρία και τις τεχνολογικές γνώσεις του με τη συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες.
Η τεχνογνωσία του συνεργείου G.Pitarakis Motorsports Group, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα απολύτως αξιόπιστο συνεργείο!
Μελλοντικός στόχος της επιχείρησης G.Pitarakis Motorsports Group είνα να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο σύγχρονο συγκρότημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους καθώς και να βελτιώσουν την απόλυτη διεκπεραίωση στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του υποψήφιου πελάτη τους.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο G.Pitarakis Motorsports Group προκειμένου να τους ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

G.Pitarakis Motorsports Group εγγυάται τον απόλυτο σεβασμό και το σωστό αποτέλεσμα!

G PITARAKIS MOTORSPORTS GROUP
Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109958545

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός