Η Pegasus Car Service προσφέρει υψηλή ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές και με ευκολίες πληρωμής.

PEGASUS CAR SERVICE στη Λεωφόρος Δημοκρατίας.

Παράδειγμα προς μίμηση η καθαριότητα και η τάξη του συνεργείου.

Pegasus Service...και το αυτοκίνητο σου θα πετάει!

2806 Επισκέψεις στο άρθρο

Μετράνε 38 χρόνια στο χώρο των αυτοκινήτων και δεν τους ξεφεύγει τίποτα! Η Pegasus Car Service έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις.

 
Η Pegasus Car Service για σχεδόν 4 δεκαετίες κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών καθώς και στο άψογο service. Πρόκειται για μια επιχείρηση η οποία έχει ως στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση και κάλυψη των υπηρεσιών στο αυτοκίνητο.
Το συνεργείο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάεις στην Λεωφόρος Δημοκρατίας  στις Αχαρνές, με υψηλή τεχνογνωσία για κάθε μάρκα αυτοκινήτου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Ένα βασικό χαρακτηριστικό, αφού σίγουρα δεν θα εμπιστευόταν κανείς το αυτοκίνητο του, σε συνεργείο που δεν έχει εμπειρία ή ακόμα και την εκπαίδευση.
Επίσης, διαθέτει τον σωστό εξοπλισμό. Η ποιοτική δουλειά γίνεται και με τα κατάλληλα εργαλεία. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια των μηχανικών. Το συνεργείο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εκτός από το ποιοτικό αποτέλεσμα, «χτυπάει» και ωραία στο μάτι!
 
  • Παραλαβή κάθε μήνα γνήσιων και aftermarket ανταλλακτικών, αλλά και αξεσουάρ
Με στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών του αυτοκινήτου σας, η Pegasus Car Service δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής ανταλλακτικών γνήσιων και aftermarket, αξεσουάρ και αναλώσιμων ειδών αυτοκινήτου. Έτσι λοιπόν διαθέτει μία πλούσια γκάμα από γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά, υψηλής ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
  • Εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκίνητων
Αν ψάχνετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μην διστάσετε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Pegasus Car Service  για να διαλέξετε. Όλα τα μεταχειρισμένα θα τα βρείτε σε άριστη κατάσταση και σε πολύ καλές τιμές.
  • Τεχνίτες άρτια εκπαιδευμένοι
Το προσωπικό του συνεργείου Pegasus Car Service απαρτίζεται από τεχνίτες που έχουν επενδύσει στη γνώση. Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό τους. Αυτό βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και φυσικά στην τελειοποίηση της εξειδίκευσης του.

 
PEGASUS CAR SERVICE
Βρείτε τους στη σελίδα του Facebook πατώντας εδώ.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 259, Αχαρνές, Αττική.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102388628

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός