Ποιοτικά λιπαντικά! Κινητήρας σε... φόρμα

1985 Επισκέψεις στο άρθρο

H Gerokostas Lubricants εισάγει τα άριστης ποιότητας λιπαντικά Status και Sprinter. Επιπλέον διαθέτει προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας με γνώση και σεβασμό στις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών.

 
Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1982 στη Λάρισα με σκοπό το χονδρικό εμπόριο επώνυμων λιπαντικών, φίλτρων και χημικών σε όλη τη Θεσσαλία. Σύντομα άρχισε η αντιπροσώπευση γνωστών οίκων όπως SHELL, ARAL, TOTAL, ELF, WYNNS, MANN, TECNOCAR, NGK κ.ά.
Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης, το 1993 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτιτες εγκαταστάσεις στο 5ο χιλ. Λάρισας - Κοζάνης, στη Γιάννουλη Λάρισας και η εταιρεία μετατράπηκε σε ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ .Π.Ε..
Η ανάγκη για ποιοτικά προϊόντα και λογικές τιμές τους ώθησε αρχικά στην εισαγωγή των λιπαντικών STATUS από τη Γερμανία και στη συνέχεια στην παραγωγή των λιπαντικών SPRINTER.
Σήμερα αποτελούν μια δυναμικά αναπτυσσόμενη βιομηχανική και εμπορική εταιρεία με οικογενειακό χαρακτήρα.
Καλύπτουν το μεγαλύτερα μέρος της Ελλάδας άμεσα ή μέσω δικτύου συνεργατών και εξάγουν σε γειτονικές χώρες. 
Το επίκεντρο της προσοχής της εταιρείας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ είναι ο πελάτης, με τον οποίο οικοδομούν μία μακροχρόνια σχέση, βασισμένη στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ  μπορεί να προτείνει, μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα, τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε ζητούμενη χρήση.
Προσθέτουν διαρκώς νέα προϊόντα που καλύπτουν τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου, των φορτηγών, των κατασκευαστικών, αγροτικών και βιομηχανικών μηχανιμάτων. 
Τα περισσότερα προϊόντα είναι εισαγωγής ή παραγωγής της  εταιρείας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ που σε συνδυασμό με τα χαμηλά περιθώρια κέρδους τους, τους επιτρέπουν να παρέχουν προϊόντα αξιόπιστα και προσιτά στην τιμή.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ
Διεύθυνση: 5o χλμ Λαρίσης - Τυρνάβου, Λάρισα
Τηλέφωνα: 2410 591827, 2410 591094

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός