Για Premium Services Βmw - Mini!

4001 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/4/2020

Εκπαιδευμένο προσωπικό, σωστή φροντίδα, κατάλληλα ανταλλακτικά, τήρηση των υψηλών στάνταρντ που θέτει ο κατασκευαστής και ένα ενημερωμένο, από τα χέρια top expert, βιβλίο service. Για Bmw-Mini μοντέλα. SERVICE BONTITΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ!

 
Τα τελευταία 10 «δύσκολα χρόνια» έχουμε δει να αλλάζουν πολλές καταναλωτικές «συνήθειες» και συμπεριφορές. Μία από αυτές και αυτή που αφορούσε τα κριτήρια επιλογής συνεργείου.
Όλοι γνωρίζουμε πως τα πρώτα χρόνια ο κάτοχος οποιασδήποτε μάρκας, συνήθως (καθώς υπάρχουν και εξαιρέσεις), ακολουθεί τους κανόνες καλής συντήρησης του κατασκευαστή και το πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας. Όλα αυτά αλλάζουν (τα τελευταία χρόνια πιο «έντονα») μόλις λήξει η εγγύηση. Μεγάλο μέρος του κοινού πηγαίνει σε ανεξάρτητο συνεργείο, με εξειδίκευση στην μάρκα του, ψάχνοντας την ίδια ποιότητα υπηρεσιών (που είχε) σε καλύτερη τιμή.                     Καλέστε 2155003030

Τι ζητά, από έναν επαγγελματία, το κοινό σήμερα !
Με βάση πρόσφατη έρευνα, το 58%  θέλει να είναι σίγουρο πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της !

26% θέλει το συνεργείο του να  μην «φορτώνει» με περιττές ή extra εργασίες (δηλαδή κόστη). Να κάνει ότι χρειάζεται. Ότι «αντέχει», όταν έρθει η ώρα του.
10% να αντιμετωπίζεται ως καλός πελάτης . Να βρίσκει δηλαδή φιλική εξυπηρέτηση (οι ευκολίες π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης, το ραντεβού στην ώρα του και ίσως πάνω από όλα το καλοσώρισμα –το χαμόγελο – τα απλά λόγια και όχι η «ξύλινη τεχνική γλώσσα» ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ). Φυσικά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Το ανέφεραν άλλωστε. Και η τιμή !

6% (μόνο) αποφασίζει με βασικό κριτήριο την τιμή και μόνο. Δεν τους νοιάζουν εμπειρίες, τυπικότητες, «κλίμα» κλπ.

 Έχετε στην κατοχή σας ένα Premium μοντέλο;           Καλέστε  2155003030
Αν έχετε Βmw ή Μini και ανήκετε και εσείς στο μεγάλο μέρος του κοινού (που θέλει όσα περιγράψαμε πιο πάνω) υπάρχουν καλά νέα !        
Η επιχείρηση  SERVICE BONTITΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αποτελεί μία καλή πρόταση καθώς η εμπειρία και το τεχνικό know how που διαθέτει, εγγυάται συντήρηση σε premium επίπεδο.

Εκπαιδευμένο προσωπικό, με εμπειρία και μεράκι δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Bmw (ή το Mini σας) θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.

Εσείς ταυτόχρονα, θα έχετε ένα ενημερωμένο βιβλίο service. Όπως αντιλαμβάνεστε όλα οδηγούν σε ένα extra όφελος, εσείς θα διατηρήσετε στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας!

Oι υπηρεσίες του συνεργείου - Specialist για BMW και MINI:
  • Γενικό service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Φανοποιείο
  • Βαφές

ΒΟΝΤΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καλέστε  2155003030

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός