Συμμαχία Turbo Hellas & Turbo Technics

1366 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Turbo Hellas είναι ο νέος αντιπρόσωπος για εξοπλισμό ζυγοστάθμισης και ροής στροβιλοσυμπιεστών της εταιρείας Turbo Technics στην Ελλάδα.

 
H Turbo Hellas  προσθέτει άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό της! Αποτελεί πλέον τον επίσημο διανομέα της Turbo Technics στην Ελλάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν η Turbo Technics είναι ο ηγέτης στον εξοπλισμό δοκιμών στροβιλοσυμπιεστών είναι πεπεισμένος ότι αυτή η συνεργασία στην Ελλάδα θα προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης για πελάτες στην περιοχή προσφέροντας μια εκτεταμένη σειρά υψηλής ποιότητας εξοπλισμού ελέγχου στροβιλοσυμπιεστών και βαθμονόμησης (ζυγοστάθμισης).

Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της Turbo Technics, Stephen Hynes δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Turbo Hellas και εντυπωσιάστηκαμεπό το επίπεδο επαγγελματισμού και τεχνικής ικανότητας που σίγουρα θα οδηγήσουν σε άριστη υποστήριξη και ευκαιρίες για τους τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες μας . Η Turbo Hellas έχει αξεπέραστη φήμη σε όλη την Ελλάδα και μαζί θα έχουμε πολύ θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία υπερσυμπιεστών».

Ο μετρ στις τουρμπίνες!
Η Turbo Hellas  ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1976 και γρήγορα έγινε ένας από τους ηγέτες στο χώρο των τουρμπινών.  Με αρκετά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες τουρμπίνων, η Turbo Hellas Εμπορική Ε.Π.Ε. είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να καλύψει και την πιο ιδιαίτερη απαίτηση-ανάγκη στο χώρο του υπερσυμπιεστή. Εμπορεύεται υπερσυμπιεστές και ανταλλακτικά ως επίσημος διανομέας και εκπρόσωπος των εργοστασίων GARRETT Advancing Motion, Borg Warner (KKK-Switcher), HOLSET-Cummins, Mitsubishi και IHI Charging Systems.
Διαθέτει ενα σύχρονο εργοστασιακά εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για επισκευή κάθε εφαρμογής και τύπου τουρμπίνας.
Επιπλέον στη γκάμα της διαθέτει και ανταλλακτικά για το σύστημα έγχυσης κι-νητήρων diesel (fuel injection) των μεγαλυτέρων εργοστασίων όπως Bosch, Delphi (Lucas), Zexel, Nippodenso, Stanadyne, Motorpal κι άλλες.
Οι συνεργάτες της διαθέτουν  πολυετή εμπειρία και είναι ικανοί να καλύψουν με συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών της σε όλη την Ελλάδα. 

H Turbo Hellas  Εμπορική Ε.Π.Ε. διαθέτει:
Βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρέχοντας τους πλήρη τεχνική υποστήριξη με σεμινάρια, όπως επίσης προμηθεύοντας τους με τεχνικά εγχειρίδια και βοηθήματα για το σωστό service.

TURBO HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών 421 & Καλπακίου, Αθήνα
Τηλέφωνα:  210-5311719 (720, 722, 971, 972)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός