Χρησιμοποιώντας το φιλ προστασίας RHYNO από την Indasa θα είστε σίγουροι ότι η δουλειά σας είναι απόλυτα προστατευμένη. Έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Χρησιμοποιώντας το φιλ προστασίας RHYNO από την Indasa θα είστε σίγουροι ότι η δουλειά σας είναι απόλυτα προστατευμένη. Έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Ανθεκτικό φιλμ προστασίας από την Indasa

1274 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2021

Προστατεύστε την δουλειά σας από βερνίκια, βρωμιές και σκόνη με το φιλμ προστασίας RHYNO.

Το νέο φιλμ προστασίας RHYNO είναι το απαραίτητο εργαλείο για την προστασία των επιφανειών που δουλεύετε. Χάρη στην ειδική επεξεργασία του και στην σύνθεσή του από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας, κολλάει τέλεια στην επιφάνεια και εμποδίζει την παρείσφρηση φούμο ή βερνικιού.

Κοινοποίησέ το »


Χαρακτηριστικά:
  • Μεγάλη αντοχή και ευκολία εφαρμογής
  • Στατικές ιδιότητες
  • Ανθεκτικό στο σκίσιμο
  • Ανθεκτικό σε βερνίκια διαλύτη και νερού
  • Λογότυπο INDASA στο κέντρο για διευκόλυνση της ευθυγράμμισης κατά την τοποθέτηση
Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι χάρη στην στατική επεξεργασία του, το φιλμ παραμένει στην επιθυμητή θέση όσο περνάτε το βερνίκι και σε περίπτωση ξαφνικής διακοπής της ροής του αέρα. Επίσης έχει θερμική αντοχή μέχρι τους 110°C που επιτρέπει του φινίρισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατασκευασμένο από φιλμ πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας, με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικό στο σκίσιμο.

Εφαρμόζει σε:

-Βερνίκι
-Γυαλί
-Σύνθετα υλικά Σμάλτο
-Gel Coat
Τοίχους και σκυρόδεμα

Λίγα λόγια για τον όμιλο INDASA


Ο όμιλος INDASA διαθέτει 8 θυγατρικές εταιρείες σε Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Βραζιλία, ΗΠΑ και Ιταλία, ενώ εξάγει πάνω από το 90% του όγκου παραγωγής του σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η δυνατότητα εξαγωγών σε περισσότερες από 100 χώρες κατέστη δυνατή μόνο χάρη στην δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου πολύτιμων συνεργατών, οι οποίοι στηρίζουν το όνομα του οίκου INDASA σε κάθε γωνιά της γης και οι οποίοι συμβάλουν ετησίως στην αυξανόμενη παρουσία του οίκου παγκοσμίως. Μαζί τους ο INDASA αναπτύσσει συνεχώς νέες λύσεις κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε αγοράς.

Η πολιτική του οίκου για συνεχείς επενδύσεις έχει κατατάξει τον INDASA ανάμεσα στα πλέον μοντέρνα εργοστάσια της Ευρώπης.

Αποκλειστικός Εισαγωγέας για την Ελλάδα Fornaro Business Agency: Λεωφ. Λαυρίου 29, Γλυκά Νερά Τ.Κ. 15354,
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3235435

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ