Εξαφάνισε τα μικροβαθουλώματα!

Διαβάστηκε από 3693 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/11/2019

Dent-Master: Μικροεπισκευές χωρίς ανάγκη νέας βαφής

 
Η Dent-master, ειδικευμένη εταιρεία μικροεπισκευών χωρίς βαφή, διαθέτει προσωπικό που εκπαιδευμένο στην Αμερική, στο Επαναστατικό Σύστημα PDR.

Στην Dent-master αναλαμβάνουν την εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας, είτε από σφοδρή χαλαζόπτωση, είτε από καθημερινά μικροατυχήματα.

Χρησιμοποιείται άρτιος, προηγμένος εξοπλισμός, ώστε να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το χτυπημένο σημείο.

Η Dent-master διαθέτει πολυετή πείρα, συγχρονισμό, λογικές τιμές, εγγύηση εργασιών, επαγγελματισμό, χρονοδιάγραμμα εργασιών, δεοντολογία εταιρεία, πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Το αυτοκίνητο επανέρχεται στην αρχική του μορφή με ταχύτητα (από 10΄ έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα), οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση κτλ. 
Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Dent-masterμε ένα email στέλνοντας 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουν εκτιμώντας την ζημιά να σας ενημερώσουν, με προσφορά.

DENT MASTER
Διεύθυνση: Θεοφιλοπούλου 13, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9609001

 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός