Ο πρωτοπόρος του PDR στην Ελλάδα!

Ο πρωτοπόρος του PDR στην Ελλάδα!

12298 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/2/2022

Η Dent-master είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στις μικροεπισκευές χωρίς βαφή ! Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, εφαρμόζει με δεξιοτεχνία το Επαναστατικό Σύστημα PDR. Έτσι εσείς έχετε: ταχύτητα, οικονομία & ποιότητα επισκευής.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : dent-master.gr/
Σχολιάστε

Τα αποτελέσματα της μεθόδου P.D.R είναι εξαιρετικά και μπορείτε να τα δείτε άμεσα στο αυτοκίνητο σας. 4 τα βασικά οφέλη του για εσάς ! Δείχνει σαν καινούργιο, μετά την επισκευή με PDR. Διατηρεί το εργοστασιακό του χρώμα. Στο ένα δέκατο του χρόνου επισκευής. Και με μικρό κόστος. Καλέστε: 210 9609001

Κοινοποίησέ το »


Απλή η διαδικασία εφαρμογής μα απαιτεί ειδική Τεχνογνωσία!

Στην ουσία με την χρήση ειδικού φωτισμού και ειδικό εξοπλισμό ασκείται πίεση, εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικρο-τρακαρίσματος. Έτσι επιτυγχάνεται η επαναφορά του βαθουλώματος, χωρίς την χρήση στόκου ή βαφής. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνίτης να δει κάθε λεπτομέρεια της ζημιάς.

Πρωτοπόρος του συστήματος PDR στην Ελλάδα

Στην Dent-master αναλαμβάνουν την εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας, είτε από σφοδρή χαλαζόπτωση, είτε από καθημερινά μικροατυχήματα. Χρησιμοποιειούν προηγμένο εξοπλισμό, με την βοήθεια του οποίου επαναφέρουν με εξαιρετική ακρίβεια στην αρχική του μορφή το χτυπημένο σημείο. 

Η Dent-master διαθέτει πολυετή πείρα, συγχρονισμό, ανταγωνιστικές τιμές, εγγύηση εργασιών, επαγγελματισμό, χρονοδιάγραμμα εργασιών και πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Το αυτοκίνητο επανέρχεται στην αρχική του μορφή:
- με ταχύτητα (από 10΄ έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα),
- οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής),
-  100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση.

Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Dent-master, με ένα email στέλνοντας 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουν εκτιμώντας την ζημιά να σας συμβουλέψουν ή να σας στείλουν μία προσφορά.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ