Εξαφάνισε τα μικροβαθουλώματα!

Διαβάστηκε από 2679 αναγνώστες

Dent-Master: Μικροεπισκευές χωρίς ανάγκη νέας βαφής

 
Η Dent-master, ειδικευμένη εταιρεία μικροεπισκευών χωρίς βαφή, διαθέτει προσωπικό που  εκπαιδευτεί στην Αμερική, στο Επαναστατικό Σύστημα PDR.

Εγγυημένη εργασία ολικής επαναφοράς όλων των βαθουλωμάτων, που υπέστη το όχημα σας, είτε από σφοδρή χαλαζόπτωση, είτε από καθημερινά μικροατυχήματα.

Χρησιμοποιείται άρτιος, προηγμένος εξοπλισμός, ώστε να επαναφέρει στην αρχική του μορφή το χτυπημένο σημείο.

Πολυετής πείρα, συγχρονισμός, λογικές τιμές, εγγύηση εργασιών, επαγγελματισμός, χρονοδιάγραμμα εργασιών, δεοντολογία εταιρείας, πληρωμή μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Το αυτοκίνητο επανέρχεται στην αρχική του μορφή με ταχύτητα (από 10΄ έως 2 ώρες για μια μέση λακκούβα), οικονομία (έως και 80% της συμβατικής επισκευής), 100% ποιότητα επισκευής, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση κτλ. Όλο το πλαίσιο της επισκευής ολοκληρώνεται χωρίς βάψιμο, φλόγιστρα, στόκους, καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία τα οποία μειώνουν σημαντικά την αξία του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε να μας στείλετε και εσείς με ένα email 2-3 φωτογραφίες από διαφορετικές οπτικές γωνίες του βαθουλώματος, ώστε να μπορέσουμε εκτιμώντας την ζημιά σας να σας ενημερώσουμε, με οικονομική μας προσφορά.
 

 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός