Στην Level Plus θα βρείτε όλα τα προϊόντα και μηχανήματα που χρειάζεστε για να έχετε πάντα ένα καθαρό και λαμπερό αυτοκίνητο.

Στην Level Plus θα βρείτε όλα τα προϊόντα και μηχανήματα που χρειάζεστε για να έχετε πάντα ένα καθαρό και λαμπερό αυτοκίνητο.

Τέλειο πλύσιμο αυτοκινήτου με τα προϊόντα της Level Plus

7897 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/11/2022

H Level Plus θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην εμπορία προϊόντων και εργαλείων, που αφορούν τον καθαρισμό κα περιποίηση του αυτοκινήτου σας.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.levelplus.gr/
Σχολιάστε
HB BODY ABEE
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Το καλό και τακτικό πλύσιμο μπορεί σε βάθος χρόνου να εξασφαλίσει μια καλή προστασία όχι μόνο στο αμάξωμα αλλά και στην ίδια τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας, αφού μια καλή,  λαμπερή βαφή  χωρίς σπασίματα, θαμπάδες και γρατζουνιές μπορεί να σας αποφέρει μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω από ότι αρχικά περιμένατε.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Φυσικά το καλό πλύσιμο χρειάζεται και τα κατάλληλα προϊόντα, όπως  σαπούνια, κεριά, προϊόντα γυαλίσματος κ.α., αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία – μηχανήματα όπως πλυστικά, αλοιφαδόροι κλπ.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε τέλεια το αυτοκίνητο σας θα τα βρείτε στην Level Plus.

Δραστηριοποιείται στη χονδρική και λιανική πώληση προϊόντων καθαρισμού από το 2008. Ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι μέχρι και σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει καταφέρει να αναπτυχθεί στον κλάδο του αυτοκινήτου.
Κυρίως απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα αξεσουάρ αυτοκινήτων, συνεργεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και σκαφών. Επίσης διαθέτει ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που αφορούν στα φορτηγά.
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μπορείτε να βρείτε τα εξής:
 • Προϊόντα περιποίησης
 • Αξεσουάρ
 • Αρωματικά
 • Λιπαντικά
 • Αντιψυκτικά
 • Μηχανήματα
 • Εργαλεία
 • Προϊόντα detailing
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τις βρείτε στο site https://www.levelplus.gr/
 
 

 • Vichas Car Wash

  Συγχαρητήρια στη Level Plus και στα παιδιά που το τρέχουν καθημερινά με την ψυχή τους και ότι χρειαστούμε είναι δίπλα μας. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και ακόμα προχωράνε προς το καλύτερο. Μπράβο και πάλι!

 • Vlassakidis Detail Center

  Οι καλύτεροι της αγοράς εδώ και Χρόνια ! Επαγγελματίες πάνω απ' όλα με διαφορά. Συνεργαζόμαστε πάνω από 15 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Ένα μεγάλο μπράβο στην Level Plus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ