EUROPEGAS: Με εξαγωγές σε 44 χώρες παγκοσμίως και Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας.

EUROPEGAS: Με εξαγωγές σε 44 χώρες παγκοσμίως και Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας

21666 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Δίνει το παρών στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991 και εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου. 


Τα βασικά της προϊόντα είναι τα LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN 32 Avance και 55 Dynamic, ενώ προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG. Όλα τα προϊόντα που προσφέρει μάλιστα είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110.

Η Europegas έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ευρώπη σαν αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου ΗΑΝΑ, ενώ τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις Εθνικές αγορές, όσο και στις Παγκόσμιες των συστημάτων LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσής τους. Μάλιστα, της έχει απονεμηθεί το «Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας», το οποίο αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

Η Europegas Hellas αποτελεί την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)