ECOΚΙΝΗΣΗ: Φρένο στη ρύπανση, γκάζι στην οικονομία

Όλα τα συστήματα που τοποθετεί η ECOKINHΣΗ είναι συστήματα με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης και δεν χρησιμοποιείται λαδιέρα.

Τα συστήματα που θα βρείτε στην ECOKINHΣΗ είναι από γνωστά εργοστάσια και όχι συστήματα που απαρτίζονται από διάσπαρτα εξαρτήματα.

Η εταιρία ECOΚΙΝΗΣΗ δημιουργήθηκε με στόχο την προσφορά οικονομικών και οικολογικών λύσεων για την μετακίνηση με το αυτοκίνητο.

Με την τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το LPG και το CNG σε όλα τα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% τους ρύπους των καυσαέριων.

ECOΚΙΝΗΣΗ: Φρένο στη ρύπανση, γκάζι στην οικονομία

21679 Επισκέψεις στο άρθρο

Σύστημα 5ης γενιάς της Atiker με OBD από 550 ευρώ + ΦΠΑ


Όλα τα συστήματα που τοποθετεί η ECOKINHΣΗ είναι συστήματα με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης και δεν χρησιμοποιείται λαδιέρα. 

Τα συστήματα που θα βρείτε στην ECOKINHΣΗ είναι από γνωστά εργοστάσια και όχι συστήματα που απαρτίζονται από διάσπαρτα εξαρτήματα. Και αυτό –όπως και οι κρυφές χρεώσεις- είναι κάτι που πρέπει να το ψάχνει ο καταναλωτής.

Η εταιρία ECOΚΙΝΗΣΗ δημιουργήθηκε με στόχο την προσφορά οικονομικών και οικολογικών λύσεων για την μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Με την τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων, όπως το LPG (Υγραέριο) και το CNG (φυσικό αέριο) σε όλα τα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% τους ρύπους των καυσαέριων. 

ΦΡΕΝΟ λοιπόν στην ΡΥΠΑΝΣΗ και ΓΚΑΖΙ στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
Κοντά στον πελάτη, οι άνθρωποι της ECOΚΙΝΗΣΗ μελετούν προσεκτικά τις ανάγκες του καταναλωτή και προσφέρουν τις πιο κατάλληλες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την μετακίνησή σας με το αυτοκίνητο.
Επιπλέον, οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί με χρόνια εμπειρίας και συνεχή εκπαίδευση στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, είναι στη διάθεσή σας για να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αλλωστε, είναι το πρώτο συνεργείο που όλοι του οι τεχνικοί από την ημέρα που άνοιξε εκπαιδευτήκαν στο Εργοστάσιο της
LANDIRENZO στην Ιταλία και στην LANDI.
Συνεργάτες της εταιρείας είναι οι πιο γνωστοί και καταξιωμένοι οίκοι κατασκευής συστημάτων υγραεριοκίνησης στην Ευρώπη. Η εταιρία LANDIRENZO με 60 χρόνια εμπειρίας και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής οχημάτων στον κόσμο (π.χ. FIAT GROUP, TOYOTA, OPEL, RENAULT, NISSAN) είναι ένας από τους βασικούς της συνεργάτες. Εκτός αυτής όμως, στην ECOKINHΣΗ θα βρείτε επίσης τα προϊόντα των ιταλικών οίκων LOVATO, EMMEGAS, ATIKER, LANDI & EMER. Η πολυετή εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση για τη δουλειά της εταιρείας και το άρτιο αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο σας.
Επίσης σε εμάς μπορείτε να πραγματοποιήσετε το service του αυτοκινήτου σας, ανεξάρτητα από το σύστημα που έχετε εγκαταστήσει, γιατί διαθέτουμε προγράμματα όλων των συστημάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)