Για …auto διάγνωση ακριβείας!

1346 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2020

Eλέγxουν το αυτοκίνητο σας δωρεάν (για να επιβεβαιώσουν την καλή του κατάσταση ή σας συμβουλεύουν αν κάτι χρειάζεται αντιμετώπιση). Know how, αμεσότητα και value for money υπηρεσίες, στα πλεονεκτήματα τους ! Αuto Διάγνωση service.

 
Μα ας ξεκινήσουμε με κάτι "εποχικά" χρήσιμο για όλους μας. To καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί με τις ομορφιές του φέρνει και τις 2 εποχικές «δυσκολίες» του. Αφρικανική σκόνη και άνοδος της θερμοκρασίας (ζέστη).

Το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου είναι η πρώτη γραμμή της άμυνας απέναντι στη σκόνη και τις αλλεργίες στις καθημερινές μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Το φίλτρο καμπίνας φροντίζει για την υγεία και την προστασία των ίδιων των επιβατών.

Το A/C του αυτοκινήτου είναι το "μέσο άμυνας" μας (για δροσερές και πιο ασφαλείς μετακινήσεις). Πλέον οι περισσότεροι από εμάς, γνωρίζουμε πως η τακτική χρήση του συστήματος κλιματισμού έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση διαφόρων ουσιών όπως σκόνη, γύρη και άλλες ρυπογόνες ουσίες.         Καλέστε:  210 6634773

Έτσι λοιπόν η σκόνη η γύρη, αλλά και άλλοι ρυπογόνοι παράγοντες εισέρχονται στο αυτοκίνητο και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, δυσκολία στην αναπνοή, ιώσεις, φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη ή ερεθισμό στα μάτια. Φυσικά  αυτά τα συμπτώματα είναι πιθανό να δυσκολέψουν ή και να εμποδίσουν την προσοχή σας στην ασφαλή οδήγηση και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να αποφέρουν μοιραία αποτελέσματα . Συνεπώς, τόσο η λειτουργία του φίλτρου καμπίνας όσο και η καλή συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, είναι εξαιρετικά σημαντικές για την υγεία και την ασφάλειά σας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να τα φροντίζετε (τουλάχιστον 1-2 φορές τον χρόνο).

Για Value for money Service (και καλοκαιρινό έλεγχο)

Στο συνεργείο Αuto Διάγνωση θα ελέγξουν το αυτοκίνητο σας δωρεάν (για να επιβεβαιώσουν την καλή του κατάσταση ή να σας συμβουλέψουν αν κάτι χρειάζεται αντιμετώπιση). Επίσης, τώρα που και η εποχή το «ζητάει» θα φροντίσουν ώστε ο αέρας στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας, να είναι πάντα καθαρός, υγιής και δροσερός, τοποθετώντας σας τα κατάλληλα φίλτρα καμπίνας (απλά ή ενεργού άνθρακα), αναπληρώνοντας το φρέον και φυσικά απολυμαίνοντας το A/C σας.

Επιπλέον –αν το χρειάζεστε-μπορείτε με ραντεβού να κάνετε και Service (επισκευής ή συντήρησης) του αυτοκινήτου σας. Διαθέτουν πείρα στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου και προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.

Το συνεργείο παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  • Service αυτοκινήτων
  • Φρένα
  • Βελτιώσεις
  • Air Condition Check & Service
  • Προ έλεγχο ΚΤΕΟ                
Καλέστε:  2106634773
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/Auto-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-2114544982104454/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός