31 χρόνια ειδικός στα Group Vag

1129 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/10/2020

Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου της DTM Τσουμάρης Service θα βρείτε την άμεση και άριστη λύση σε όποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει το αυτοκίνητό σας.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.
Η επιχείρηση DTM Τσουμάρης Service αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης με εξειδίκευση στα Group Vag, έχοντας εμπειρία 31 ετών στον χώρο του αυτοκίνητου. Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας γενιάς VW, με τον οποίο υλοποιεί πλήρη διαγνωστικό ελέγχο.  Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορέιτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:                                 Καλέστε: 2221028111

 - Διαγνωστικός έλεγχος και προγραμματισμός εγκεφάλου με εργαλεία ( VAS 5051, G-SCAN 2, TEXA)
 - Έλεγχος, συντήρηση & συμπλήρωση φρέον A/C
 - Μηχανολογικές εργασίες - Επισκευές Κινητήρων, Εγκεφάλων.
 - 2ετή εγγύηση ανταλλακτικών και παροχής υπηρεσιών
 - Προετοιμασία για ΚΤΕΟ , Χειμερινό έλεγχο 20 σημείων.
 - Καθαρισμός Μπέκ βενζίνης για οχήματα άμεσου ψεκασμού, Ογκομέτρηση.
 - Καθαρισμός DPF φίλτρων diesel κινητήρων, αναγέννηση.
 -  Πλήρες Service - Αλλαγή λαδιών Φίλτρων
 - Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ
 - Έλεγχος αντικατάσταση Μπαταριών
 - Immobilizer Off
- Επισκευή Συστήματος Ανάρτησης

- Σύστημα Διεύθυνσης-Κατεύθυνσης
-Το συνεργείο προσφέρει με κάθε Service και προληπτικό έλεγχο 20 σημείων

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

DTM ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ SERVICE
Καλέστε:
 2221028111
Δείτε με 1 κλικ: https://www.servicetsoumaris.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός