35 χρόνια master στο Group VAG Service

1306 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/4/2020

Η TOP SERVICE KOSMAS είναι top expert στην επισκευή των αυτοκινήτων του Volkswagen Audi Group. Γνώσεις επιπέδου master! 35 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων του ομίλου.

 
Η TOP SERVΙCE KOSMAS αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή των αυτοκινήτων του Volkswagen Audi Group (Volkswagen, Audi, Skoda ή Seat).

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων! Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, κ. Μάρκος Κοσμάς, προέρχεται από τον χώρο του Volkswagen Audi Group (VAG). Σε τεχνικό επίπεδο, διαθέτει πτυχίο master (από σχολή της Γερμανίας) πάνω στην γνώση για την τεχνολογία των οχημάτων, όπως επίσης και 35 χρόνια εμπειρίας (τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα) στην επισκευή - συντήρηση των οχημάτων του αντίστοιχου ομίλου.Καλέστε:    2110125412

Το συνεργείο προσφέρει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα φροντίζει να λειτουργεί σύμφωνα με τις βασικές αρχές, όπως αυτές ορίζονται από τα εργοστάσια παραγωγής των αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και τον εξοπλισμό υποστήριξης, όπως επίσης και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας.
Στο συνεργείο της TOP SERVICE KOSMAS μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • A/C Service
  • Ηλεκτρολογικές Επισκευές
  • Πρόγραμμα REVO
  • Βελτιώσεις - Μετατροπές Κινητήρα
  • Μικρό - Μεγάλο Service
  • Ανταλλακτικά-Αξεσουάρ
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Παραλαβή Παράδοση σε όλη την Αττική

TOP SERVICE KOSMAS
Καλέστε:    2110125412
Ακολουθήστε:
https://www.facebook.com/topservicekosmas/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός