Αξιόπιστος εσωτερικός καθαρισμός κινητήρα

13111 Επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκληρωμένος καθαρισμός κινητήρα κατά την αλλαγή λαδιού από την Protec.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Τα κατάλοιπα άνθρακα και η μόλυνση ως αποτέλεσμα της λειτουργίας του κινητήρα, αυξάνονται με τον χρόνο σε κάθε κύκλωμα λίπανσης ανεξάρτητα με το εάν πρόκειται για σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα ή υψηλής απόδοσης βενζινοκινητήρα. Αυτή η εξέλιξη είναι απολύτως φυσιολογική αλλά ορισμένοι παράγοντες όπως οι κοντινές αποστάσεις ή η συχνή οδήγηση σε μποτιλιάρισμα μπορούν να την επιταχύνουν. Η μόλυνση και τα κατάλοιπα εμποδίζουν την διαδικασία καύσης στον κινητήρα, κάτι το οποίο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις, όπως:
 •          Απώλεια απόδοσης
 •          Αυξημένη κατανάλωση καυσίμου
 •          Αυξημένος κίνδυνος φθοράς
 •          Αυξημένες εκπομπές καυσαερίων
Φρέσκο λάδι σε καθαρό κινητήρα

Η λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι ένας ολοκληρωτικός καθαρισμός του κινητήρα κατά την αλλαγή λαδιού. Η PROTEC-HELLAS/BluechemGroup προσφέρει ένα προϊόν που εξουδετερώνει όλη την μόλυνση και τα κατάλοιπα κρατώντας τα σε αδράνεια έτσι ώστε να αφαιρεθούν πλήρως με το παλιό λάδι. Έτσι, όταν προστεθεί το νέο λάδι δεν θα αναμιχθεί με το παλιό. Ως αποτέλεσμα, εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του κινητήρα, με αρκετά πλεονεκτήματα:
 •  Βελτιωμένες τιμές συμπίεσης και συνεπώς καλύτερη απόδοση κινητήρα
 • Μειωμένη κατανάλωση λαδιού και καυσίμου
 • Μειωμένη φθορά των εξαρτημάτων
 • Παράταση διάρκειας ζωής του καταλύτη
 • Μειωμένες εκπομπές καυσαερίων
Ο Εσωτερικός Καθαρισμός κινητήρα  πραγματοποιείται με την προσθήκη του Engine Flush στο παλιό λάδι πριν την αλλαγή λαδιού.  Στην συνέχεια, πρέπει να δουλέψει ο κινητήρας για 15 λεπτά στο ρελαντί. Μετά τον καθαρισμό προσθέστε το νέο λάδι και αλλάξτε το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

-Επαγγελματική Χρήση-
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
   2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ