Το ΟΤΚΖ μπορεί να παραδοθεί σε εγκεκριμένα κέντρα συλλογής και επεξεργασίας τα οποία έχουν σύμβαση με την ΕΔΟΕ και φέρουν το ανάλογο λογότυπο, είτε πρόκειται για κέντρα συλλογής είτε για κέντρα επεξεργασίας.

Η διαδικασία

44368 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ΟΤΚΖ (Όχημα Τέλος Κύκλου Ζωής), μπορεί να παραδοθεί σε εγκεκριμένα κέντρα συλλογής και επεξεργασίας τα οποία έχουν σύμβαση με την ΕΔΟΕ και φέρουν το ανάλογο λογότυπο, είτε πρόκειται για κέντρα συλλογής είτε για κέντρα επεξεργασίας. Με την παράδοση, θα σας δοθεί κάποια βεβαίωση, αφού πρώτα παραδώσετε τα έγγραφα που συνοδεύουν το αυτοκίνητο σας (άδεια, πινακίδες, κτλ.). Αφού παραδώσετε το αυτοκίνητο σας, η εταιρεία ανακύκλωσης σας παραχωρεί το πιστοποιητικό καταστροφής, με το οποίο αποδεικνύεται ότι το αποταξινομήσατε. Το έγγραφο αυτό σας αποστέλλεται ταχυδρομικώς μετά από 8 ημέρες και αναγράφει τα στοιχεία του κέντρου της Ε.Δ.Ο.Ε. που το δώσατε, με την απαραίτητη σφραγίδα γνησιότητας της εταιρείας. Αυτό το χαρτί χρησιμοποιείται και για την απόσυρση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • κωστας

    εχω ενα χιουνται αξεντ μοντελο 98 το αμαξι τα εχει αλαγμενα ολα επανω ενδιαφερομαι για την αποσυρση το τηλεφωνο μου ειναι 6994686395

      1