Το CAR4CARE δημιουργήθηκε από την ΑΝΑΜΕΤ με στόχο την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων μέσω της ανακύκλωσης αυτοκινήτων.

Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση που έχει αναπτύξει, επιτρέπουν στην ΑΝΑΜΕΤ να προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Παρουσίαση ΑΝΑΜΕΤ ΑΕ

44392 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΑΝΑΜΕΤ ΑΕ, με έναρξη εργασιών το 1966, είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία ανακύκλωσης σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων. Είναι μέλος του βιομηχανικού ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ και δραστηριοποιείται σε τέσσερις Βαλκανικές χώρες.
Η τεχνογνωσία και εξειδίκευση που έχει αναπτύξει, επιτρέπουν στην ΑΝΑΜΕΤ να προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην ανακύκλωση και διαχείριση στερεών αποβλήτων, με πλήρη περιβαλλοντική και ποιοτική πιστοποίηση, σύμφωνα με το θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο της χώρας δραστηριοποίησης.
Στον τομέα της ανακύκλωσης αυτοκινήτων, η ΑΝΑΜΕΤ έχει καθετοποιημένη οργάνωση από την παραλαβή μέχρι την ολοκλήρωση της ανακύκλωσης και έχει δημιουργήσει 2 προγράμματα: το CAR4CARE και το Greenautoparts.gr


CAR4CARE: Ανακύκλωση αυτοκίνητου με κοινωνική συνεισφορά
Το CAR4CARE δημιουργήθηκε από την ΑΝΑΜΕΤ με στόχο την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων μέσω της ανακύκλωσης αυτοκινήτων, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το CAR4CARE απευθύνεται σε άτομα με κοινωνική ευαισθησία, που έχουν ένα παλιό αυτοκίνητο ή μικρό φορτηγό και θέλουν να το ανακυκλώσουν με τη βέλτιστη περιβαλλοντική πρακτική, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δράση ενός κοινωνικού φορέα της επιλογής τους.

Greenautoparts.gr
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε από την εταιρεία ΑΝΑΜΕΤ ΑΕ, με στόχο να βελτιώσει την ανακύκλωση αυτοκινήτων με την επαναχρησιμοποίηση ανταλλακτικών από τα αυτοκίνητα αυτά και να διευκολύνει επαγγελματίες επισκευαστές και ιδιώτες να βρουν γνήσια και φθηνά ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητά τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • κωστας

    εχω ενα χιουνται αξεντ μοντελο 98 το αμαξι τα εχει αλαγμενα ολα επανω ενδιαφερομαι για την αποσυρση το τηλεφωνο μου ειναι 6994686395

      1