Άριστες υπηρεσίες συντήρησης & επισκευής

1142 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/11/2020

Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, καλό εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό. Ο λόγος για την Natsios Service.

 
Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !
 
Η επιχείρηση Natsios Service αποτελεί ένα τέτοιο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
  • Διαγνωστικό έλεγχο εγκεφάλου, καταγραφή βλαβών.
  • Έλεγχος κλιματισμού, φρέον, Άζωτο επισκευή A/C
  • Πλήρες Service, με χρήση κορυφαίων λιπαντικών
  • Ευθυγράμμιση, Έλεγχος αμορτισέρ, αλλαγή.
  • Συντήρηση Επισκευές  Κινητήρων.
  • Επισκευή εμπρόσθιου συστήματος
  • Καθαρισμός Μπέκ, ογκομέτρηση.
  • Έλεγχος αντικατάσταση τακάκια, Δίσκο πλατό, Ρουλεμάν.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων.
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο Natsios Service προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
NATSIOS SERVICE
Καλέστε: 2102480845
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός