Ασφαλείς εργασίες σε συστήματα υψηλής τάσης

2463 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τεχνικό σεμινάριο για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα στην Ελλάδα από την Bosch.

 
Η Bosch θέτει τις βάσεις της καινοτομίας στον τομέα της αυτοκίνησης και κάνει την αρχή στην αγορά του Αftermarket, παρέχοντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση γύρω από τη λειτουργία των υβριδικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Τον Ιούνιο του 2019, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διεξήχθη τεχνικό σεμινάριο σε υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα στην έδρα της εταιρείας στο Κορωπί, το οποίο απευθυνόταν αποκλειστικά στο δίκτυο συνεργείων Bosch Car Service, το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων αυτοκινήτων παγκοσμίως, που αριθμεί 16.000 μέλη σε 150 χώρες. Για να ενισχύσει την υπάρχουσα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του δικτύου, παρείχε εξειδικευμένη εκπαίδευση, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Το πακέτο εκπαίδευσης περιλάμβανε 3 ενότητες τις οποίες έπρεπε να ολοκληρώσει ο εκάστοτε τεχνικός για την απόκτηση του τίτλου “Εξειδικευμένος Τεχνικός Bosch σε οχήματα υψηλής τάσης”:  
  • Τεχνικός Υψηλής Τάσης
                       Βασική γνώση σε εξαρτήματα και συστήματα υψηλής τάσης  
  • Εξειδικευμένος Τεχνικός Υψηλής Τάσης
                 Ασφαλής εργασία σε ανενεργά συστήματα  
  • Εξειδικευμένος Τεχνικός Υψηλής Τάσης
Ασφαλής εργασία σε ενεργά συστήματα
 
Τον Ιούνιο καθώς και τον Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε η 1η ενότητα του Τεχνικού Yψηλής Τάσης. Η 2η και 3η ενότητα έλαβε χώρα τον Νοέμβριο. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο όσοι συνεργάτες είχαν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς την 1η ενότητα.

Σε όλες τις ενότητες δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρεί ο τεχνικός κατά τη διάρκεια εργασιών σε εξαρτήματα υψηλής τάσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα του ιδίου και των γύρω του. Ο τομέας της αυτοκίνησης μεταβάλλεται συνεχώς και η Bosch οδηγεί τις εξελίξεις. Ένας τεχνικός πρέπει να έχει τις απαραίτητες γνώσεις, για να χαίρει της εμπιστοσύνης των πελατών και των συνεργατών του και να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, με ασφάλεια. Η Bosch έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό, στηρίζει όλους τους τεχνικούς παρέχοντάς τους τη γνώση ως απαραίτητο εργαλείο που θα χρειαστούν στη δουλειά τους.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός