Η Bosch έχει 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εκκινητών και εναλλακτών.

Η Bosch έχει 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εκκινητών και εναλλακτών.

Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις
Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις
Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις
  • Η Bosch έχει 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή εκκινητών και εναλλακτών.
  • Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις
  • Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις
  • Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις

Bosch, μίζες, δυναμό. Premium & eco λύσεις

1686 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2022

Με τεχνογνωσία άνω του ενός αιώνα, κατασκευάζει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, καινούργια μα και ανακατασκευής. Στην top list οι εκκινητές & εναλλακτές της, που ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητα, την αξιοπιστία & την εξαιρετική αναλογία τιμής-απόδοσης. Bosch, ή αλλιώς ο Premium συνεργάτης των συνεργείων αυτοκινήτου!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΙΩΤΗ Α. ΑΦΟΙ Ο.Ε.
PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ

Οι εκκινητές και οι εναλλάκτες επιβατικών οχημάτων της Bosch είναι κατάλληλοι για όλα τα οχήματα και ειδικά για τα σύγχρονα. Όπως άλλωστε όλα τα προϊόντα της Bosch, έτσι οι μίζες και τα δυναμό περνούν μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής και ελέγχων ως ότου κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Στόχος το να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τις αυστηρές προδιαγραφές προϊόντος που δίνονται από τις αντίστοιχες εφαρμογές οχημάτων και τους κατασκευαστές τους. Για το σκοπό αυτό, υπόκεινται σε αυστηρή και συνεχή διαχείριση ποιότητας, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις υψηλές απαιτήσεις και τα πρότυπα ποιότητας της Bosch.

Κοινοποίησέ το »

3 χρόνια εγγύηση

Όντας σίγουρη για την υψηλή ποιότητα των εκκινητών και εναλλακτών της η Bosch επέκτεινε την εγγύηση από 2 σε 3 χρόνια. Με αυτό τον τρόπο αυξάνει και την εμπιστοσύνη στα συνεργεία και στους πελάτες τους.

Σημειώστε πως, η χρονική διάρκεια της 3ετούς εγγύησης, ισχύει για ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο εκκινητών και εναλλακτών της Bosch Newman, BX, spare parts.

Ανταλλακτικά exchange για οχήματα διάφορων ηλικιών

Η Bosch προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη σειρά νέων εκκινητών και εναλλακτών καθώς και ανταλλακτικών exchange για οχήματα διάφορων ηλικιών, επιτρέποντας στα  συνεργεία και  γενικότερα στα κέντρα επισκευής να παρέχουν την πιο οικονομική λύση στους πελάτες τους.

Και αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αφού ελέγχονται με τα ίδια πρότυπα που εφαρμόζονται και στα γνήσια ανταλλακτικά και υποβάλονται σε αυστηρές δοκιμές λειτουργίας και ποιότητας.

Παράλληλα, έχουν εξαιρετική αναλογία τιμής-απόδοσης, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι έως και 30% πιο προσιτά σε σύγκριση με τα νέα ανταλλακτικά της Bosch και μάλιστα με την ίδια εγγύηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή την μέθοδο (ανταλλακτικά exchange) η Bosch συμμετέχει ενεργά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στην εξοικονόμηση πόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών