Με Know how & την σφραγίδα Bosch!

2766 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2020

Η νέα εποχή θέλει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Και στο αυτοκίνητο και στο service του. Η Πλυταριάς Θεόδωρος Bosch Car Service διαθέτει σύγχρονες λύσεις για συντήρηση, ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.

 
Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Bοsch Car Service του κ. Πλυταριά Θεόδωρου στο Αγρίνιο, αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Καλέστε:  2641051665

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Αναλυτικότερα θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από service και ανταλλακτικά, μέχρι και επισκευή ηλεκτρικών συστημάτων και service φρένων και αναρτήσεων. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε από τα παρακάτω:
  • Επισκευή  - Συντήρηση κλιματισμού αυτοκινήτου.
  • Διάγνωση & εντοπισμός βλαβών στα ηλεκτρονικά σηστήματα.
  • Περιοδικό service αυτοκινήτου.
  • Έλεγχος κινητήρα.
  • Ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού βενζινοκινητήρων.
  • Service & επισκευή στα μηχανικά / ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού πετρελαιοκινητήρων.
  • Φρένα - Ανάρτηση.
  • Έλεγχος επισκευή
  • Ανταλλακτικά
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 
BOSCH CAR SERVICE ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Καλέστε:  2641051665

Δείτε με 1 κλικ: http://www.plytarias.gr/

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός