ΔΩΡΕΑΝ ανοιξιάτικος έλεγχος & service με όφελος ως 30%!

9315 Επισκέψεις στο άρθρο

Η φετινή άνοιξη φάινεται ότι θα είναι καλύτερη από την περσινή, άρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επαναφέρετε το Peugeot σας σε άριστη κατάσταση, μετά και την παρατεταμένη ακινησία. Δείτε τις προσφορές που δίνουν οι specialists στην συντήρηση των οχημάτων της γαλλικής μάρκας!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Κάθε χρόνο τους ανοιξιάτικους μήνες παραμονεύουν κίνδυνοι που θα κάνουν ζημιά στο όχημά σας, όπως οι ξαφνικές βροχές, η σκόνη, αλλά και η γύρη (με τις πολλές αλλεργίες που προκαλεί) . Επίσης οι δύσκολες winter-συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η ακινησία λόγω της πανδημίας, μπορεί να έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, που θα πρέπει να το λύσετε άμεσα. Για αυτούς λοιπόν τους λόγους θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα καλό συνεργείο, για να πραγματοποιηθεί ένα ολοκληρωμένος έλεγχος του οχήματος, ο οποίος γίνεται από τους ειδικούς και μάλιστα τις περισσότερες φορές έχει μηδενικό κόστος.

Στην πραγματικότητα το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εμπιστευτείτε ένα καλό συνεργείο, αφού ο ολοκληρωμένος έλεγχος του οχήματος γίνεται από τους ειδικούς και μάλιστα τις περισσότερες φορές έχει μηδενικό κόστος. Για την ακρίβεια ο μηχανικός θα ελέγξει μεταξύ άλλων, 10 "σημεία", όπως:
  1. Αντιψυκτικό στο ψυγείο.

  2. Mπαταρία.
  3. Λάστιχα μόνωσης. 
  4. Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων.
  5. Έλεγχος σταθερότητας οχήματος.
  6. Φρένα.
  7. Σύστημα κλιματισμού καμπίνας.
  8. Σύστημα διεύθυνσης.
  9. Εξωτερικά Φωτιστικά.
  10. Βαλβολίνες

Οι Experts που μιλούν …γαλλικά

Όλοι γνωρίζουμε πως η Peugeot έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες. Τα μοντέλα της «φορούν» συστήματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας.  Άρα είναι αυτονόητο πως και την συντήρηση τους πρέπει να την αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι γι αυτό επισκευαστές.

Βρείτε λοιπόν ποιος από τις επιλογές του μήνα, βρίσκεται πιο κοντά σας! Καλέστε, ρωτήστε τον για όποιο θέμα και αν αντιμετωπίζετε, εκμεταλλευτείτε τον ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο που όλοι προσφέρουν ή κλείστε απλά το ραντεβού σας σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Πρόκειται για s
pecialists που έχουν know how και training ειδικά για τα μοντέλα Peugeot. Εxperts που αυτή την περίοδο έχουν και προσφορές ως και 30% για εκπτώσεις σε Service(εργασία ή ανταλλακτικά). 
Σημειώστε πως κάποιοι κάνουν και …Delivery (παραλαμβάνουν-παραδίδουν οι ίδιοι).

«Ψάχνω Συνεργείο Αυτοκινήτου-Βρίσκω» στις επιλογές του Autotriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών