Τα λιπαντικά DXR ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Τα λιπαντικά DXR ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

DXR: Λιπαντικά και για τους πιο απαιτητικούς κινητήρες

7881 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. Βασικοί προμηθευτές είναι μερικά από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ευρώπης και του κόσμου

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.

Οι νέες ανανεωμένες σειρές σχεδιάστηκαν ώστε να ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Έκτος αυτών μια προσεγμένη επιλογή καλύπτει και προηγούμενης γενιάς κινητήρες με πρωταρχικό σκοπό την παράταση χρόνου λειτουργίας και προστασίας.

Κοινοποίησέ το »

DXR ECO (DPF: ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ)

Τελευταίας τεχνολογίας λιπαντικό κινητήρων πολύ υψηλού ιξώδους και άριστα πρόσθετα ώστε να παρατείνουν την διάρκεια ζωής του κινητήρα αλλά και του φίλτρου σωματιδίων.

Παράλληλά η ειδική σύνθεση του βόηθα στην αύξηση απόδοσης του κινητήρα και στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

DXR COM

Εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά κινητήρων ειδικά σχεδιασμένα για διάφορες χρήσεις των οχημάτων. Η σειρά αποτελείτε από 100% συνθετικά και ημι-συνθετικά λιπαντικά. Ειδικά πακέτα πρόσθετων και πρωτογενή, υψηλής ποιότητας, βασικό λάδι εγγυόνται πολύ χαμηλή διάτμηση του λιπαντικού κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας και βοηθούν πολύ στην παράταση ζωής του κινητήρα.

DXR HULK ΒΑΡΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Ειδικά σχεδιασμένα λιπαντικά για βαρέου τύπου εφαρμογές. Η σειρά αποτελείτε από εξαιρετικά λιπαντικά κινητήρων με πρόσθετα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε βαριές καταπονήσεις και πολλές ώρες εργασίας. Παράταση και προστασία του κινητήρα είναι δεδομένη.

Επίσης πρωτογενή υδραυλικά λιπαντικά συμπεριλαμβάνονται στην σειρά τα οποία με την σειρά τους συντίθενται με ειδικά προσθετά για μεγάλη ανοχή σε βαρέου τύπου χρήση.

DXR ROC

Σχεδιασμένα για παλαιοτέρους κινητήρες ακριβώς με την ίδια φιλοσοφία, άριστα συστατικά για μακροχρόνια χρήση και προστασία.

DXR RAN

Εμπλουτισμένη σειρά λιπαντικών για μοτοσυκλέτες κάθε χρήσης. Τα κορυφαία λιπαντικά της σειράς RAN συντίθενται με εστέρες οι οποίοι είναι 100% συνθετικές χημικές ενώσεις, άριστης λιπαντικότητας, ώστε να κρατούν την σταθερότητα του λιπαντικού.

Την σειρά ολοκληρώνουν Συνθετικά, Ημισυνθετικά και ορυκτέλαιά για κάθε τύπο κινητήρα ανάλογα με την χρήση.

DXR ATF

Αυτόματης μετάδοσης λιπαντικά που κατηγοριοποιούνται με την παλαιότητά και τις προδιάγραφες του κατασκευαστή. Όποια και να είναι η επιλογή όπως σε όλα τα λιπαντικά DXR τα πρόσθετα και η ποιότητα είναι ελεγμένη και εξασφαλισμένη.

DXR MAX

Βαλβολίνες με πολύ μεγάλο εύρος επίλογών, με προσεγμένη σύσταση που καλύπτει όλους τους κατασκευαστές και ανταποκρίνονται στις ειδικές προδιαγραφές που προβλέπει το κάθε όχημα.

Η σειρά περιλαμβάνει 100% συνθετικές, ημι-συνθετικές και ορυκτές Βαλβολίνες για Βαρέου τύπου έως αγωνιστική χρήση. Και αυτές συντίθενται με υψηλής ποιότητας υλικά.

DXR ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ

Τελευταίας γενιάς οργανικά αντιψυκτικά άλλα και ανόργανα που παρατείνουν δραστικά την διάρκεια του κινητήρα αλλά και όλων των μερών του συστήματος ψύξης. Η γκάμα εδώ διευρύνεται εξαιρετικά και αποτελείτε από μακράς διάρκειας και πολλαπλών χρήσεων αντιψυκτικά, βάση των απαιτητικών προδιαγραφών που ζήτα κάθε κατασκευαστής.

Η προστασία είναι απόλυτη!

DXR CHEMICALS

Παράλληλα με τα λιπαντικά η DXR έχει σχεδιάσει ειδική σειρά χημικών και Sprays για την συντήρηση και προστασία και των υπόλοιπων μερών των οχημάτων. Καθαρισμός – Συντήρηση: η σειρά περιλαμβάνει Καθαριστικά Φρένων, Συστήματα Καυσίμου, Συστήματα Κλιματισμού, Ηλεκτρικών Επαφών. Λίπανση - Συντήρηση: 100% Συνθετικό λιπαντικό αλυσίδας αγωνιστικής χρήσης, Γράσο λιθίου, Αντισκωριακό λιπαντικό, Σιλικόνη. Καλλωπισμός- Συντήρηση: Σιλικόνη Ταμπλό με εξαιρετικά αρώματα για την προστασία των εσωτερικών πλαστικών μερών των οχημάτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site www.e-motus.gr   

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ