Τα λιπαντικά DXR ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Τα λιπαντικά DXR ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

DXR: Λιπαντικά και για τους πιο απαιτητικούς κινητήρες

8111 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. Βασικοί προμηθευτές είναι μερικά από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια της Ευρώπης και του κόσμου

ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ Σ. & Κ. Ο.Ε. - MERCEDES - SMART
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Οι νέες ανανεωμένες σειρές σχεδιάστηκαν ώστε να ανταποκρίνονται στις τελευταίες προδιαγραφές των απαιτητικών κινητήρων για χαμηλούς ρύπους και ελάχιστο περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Έκτος αυτών μια προσεγμένη επιλογή καλύπτει και προηγούμενης γενιάς κινητήρες με πρωταρχικό σκοπό την παράταση χρόνου λειτουργίας και προστασίας.

Κοινοποίησέ το »

DXR ECO (DPF: ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ)

Τελευταίας τεχνολογίας λιπαντικό κινητήρων πολύ υψηλού ιξώδους και άριστα πρόσθετα ώστε να παρατείνουν την διάρκεια ζωής του κινητήρα αλλά και του φίλτρου σωματιδίων.

Παράλληλά η ειδική σύνθεση του βόηθα στην αύξηση απόδοσης του κινητήρα και στην χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

DXR COM

Εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά κινητήρων ειδικά σχεδιασμένα για διάφορες χρήσεις των οχημάτων. Η σειρά αποτελείτε από 100% συνθετικά και ημι-συνθετικά λιπαντικά. Ειδικά πακέτα πρόσθετων και πρωτογενή, υψηλής ποιότητας, βασικό λάδι εγγυόνται πολύ χαμηλή διάτμηση του λιπαντικού κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας και βοηθούν πολύ στην παράταση ζωής του κινητήρα.

DXR HULK ΒΑΡΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Ειδικά σχεδιασμένα λιπαντικά για βαρέου τύπου εφαρμογές. Η σειρά αποτελείτε από εξαιρετικά λιπαντικά κινητήρων με πρόσθετα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται σε βαριές καταπονήσεις και πολλές ώρες εργασίας. Παράταση και προστασία του κινητήρα είναι δεδομένη.

Επίσης πρωτογενή υδραυλικά λιπαντικά συμπεριλαμβάνονται στην σειρά τα οποία με την σειρά τους συντίθενται με ειδικά προσθετά για μεγάλη ανοχή σε βαρέου τύπου χρήση.

DXR ROC

Σχεδιασμένα για παλαιοτέρους κινητήρες ακριβώς με την ίδια φιλοσοφία, άριστα συστατικά για μακροχρόνια χρήση και προστασία.

DXR RAN

Εμπλουτισμένη σειρά λιπαντικών για μοτοσυκλέτες κάθε χρήσης. Τα κορυφαία λιπαντικά της σειράς RAN συντίθενται με εστέρες οι οποίοι είναι 100% συνθετικές χημικές ενώσεις, άριστης λιπαντικότητας, ώστε να κρατούν την σταθερότητα του λιπαντικού.

Την σειρά ολοκληρώνουν Συνθετικά, Ημισυνθετικά και ορυκτέλαιά για κάθε τύπο κινητήρα ανάλογα με την χρήση.

DXR ATF

Αυτόματης μετάδοσης λιπαντικά που κατηγοριοποιούνται με την παλαιότητά και τις προδιάγραφες του κατασκευαστή. Όποια και να είναι η επιλογή όπως σε όλα τα λιπαντικά DXR τα πρόσθετα και η ποιότητα είναι ελεγμένη και εξασφαλισμένη.

DXR MAX

Βαλβολίνες με πολύ μεγάλο εύρος επίλογών, με προσεγμένη σύσταση που καλύπτει όλους τους κατασκευαστές και ανταποκρίνονται στις ειδικές προδιαγραφές που προβλέπει το κάθε όχημα.

Η σειρά περιλαμβάνει 100% συνθετικές, ημι-συνθετικές και ορυκτές Βαλβολίνες για Βαρέου τύπου έως αγωνιστική χρήση. Και αυτές συντίθενται με υψηλής ποιότητας υλικά.

DXR ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ

Τελευταίας γενιάς οργανικά αντιψυκτικά άλλα και ανόργανα που παρατείνουν δραστικά την διάρκεια του κινητήρα αλλά και όλων των μερών του συστήματος ψύξης. Η γκάμα εδώ διευρύνεται εξαιρετικά και αποτελείτε από μακράς διάρκειας και πολλαπλών χρήσεων αντιψυκτικά, βάση των απαιτητικών προδιαγραφών που ζήτα κάθε κατασκευαστής.

Η προστασία είναι απόλυτη!

DXR CHEMICALS

Παράλληλα με τα λιπαντικά η DXR έχει σχεδιάσει ειδική σειρά χημικών και Sprays για την συντήρηση και προστασία και των υπόλοιπων μερών των οχημάτων. Καθαρισμός – Συντήρηση: η σειρά περιλαμβάνει Καθαριστικά Φρένων, Συστήματα Καυσίμου, Συστήματα Κλιματισμού, Ηλεκτρικών Επαφών. Λίπανση - Συντήρηση: 100% Συνθετικό λιπαντικό αλυσίδας αγωνιστικής χρήσης, Γράσο λιθίου, Αντισκωριακό λιπαντικό, Σιλικόνη. Καλλωπισμός- Συντήρηση: Σιλικόνη Ταμπλό με εξαιρετικά αρώματα για την προστασία των εσωτερικών πλαστικών μερών των οχημάτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site www.e-motus.gr   

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ