Δίκτυα Συνεργείων & φροντίδα αυτοκινήτου σαν  ...mother care
Τα συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων έχουν το, know how και τα διαπιστευτήρια για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.

Τα συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων έχουν το, know how και τα διαπιστευτήρια για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.

Δίκτυα Συνεργείων & φροντίδα αυτοκινήτου σαν  ...mother care
  • Δίκτυα Συνεργείων & φροντίδα αυτοκινήτου σαν  ...mother care
  • Τα συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων έχουν το, know how και τα διαπιστευτήρια για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.
  • Δίκτυα Συνεργείων & φροντίδα αυτοκινήτου σαν  ...mother care

Δίκτυα Συνεργείων & φροντίδα αυτοκινήτου σαν ...mother care

3335 Επισκέψεις στο άρθρο

Εγκαταστάσεις, προσωπικό, know how για κάθε μάρκα, άριστη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές. Αυτά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα, που θα έχετε αν επιλέξετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας σε μέλος ενός, διεθνούς, δικτύου συνεργείων.

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

Κινoύνται μεταξύ εξουσιοδοτημένου & εξειδικευμένου συνεργείου

-Με διεθνή καριέρα και χιλιάδες μέλη «έξω»
-Με επιλεγμένα Συνεργεία στο δίκτυο «εδώ»
-Bosch και Autofit κυριαρχούν
-EuroRepar έχασε 2  χρόνια (λόγω πανδημίας)

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει περάσει σε μία νέα εποχή. Πλέον τα σύγχρονα μοντέλα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας πάνω τους χρήσιμα, αλλά και πολύπλοκα συστήματα και εξαρτήματα.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η συντήρηση των σύγχρονων αυτοκινήτων να είναι στις μέρες μας πολύ πιο εκλεπτυσμένη και περίπλοκη σε σχέση με το παρελθόν.

Τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τις εργασίες συντήρησης αυτών των αυτοκινήτων πρέπει να πληρούν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του σήμερα. Αρχικά, οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά οι τεχνικοί  πρέπει να έχουν υψηλή κατάρτιση σε ότι αφορά τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης. 


Τα συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων έχουν το, know how και τα διαπιστευτήρια για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.

Τα συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων έχουν το, know how και τα διαπιστευτήρια για να προσφέρουν την τέλεια εξυπηρέτηση.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο παίζει και η εξυπηρέτηση και συγκεκριμένα το service που μπορεί να προσφέρει. Πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της κάθε μάρκας και φυσικά να χρησιμοποιούνται είτε τα καλύτερα προϊόντα (ανταλλακτικά, αναλώσιμα κλπ), είτε τα κατάλληλα σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές «αντοχές» του πελάτη τους.

Τα  παραπάνω κριτήρια πληρούνται από συνεργεία τα οποία εγκρίνονται και εντάσσονται στην «ομπρέλα» ενός δικτύου συνεργείων (ενός δικτύου που μετράει χρόνια, know how και έχει τα διαπιστευτήρια του και από τον διεθνή …στίβο).

Εγκαταστάσεις, προσωπικό, know how για κάθε μάρκα, άριστη εξυπηρέτηση, εγγύηση. Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα για όσους τα επιλέξουν. Αυτά τα συνεργεία αποτελούν μέλη μίας επίλεκτης ομάδας, τα μέλη της οποίας είναι αυστηρά επιλεγμένα και προσδοκούν σε διάφορους στόχους όπως:

-Brand awareness. Να συνδέσουν το όνομα τους με ένα πολύ πιο δυνατό και αναγνωρισμένο brand (που έχει δώσει τις εξετάσεις του και τις έχει περάσει με καλό βαθμό στην «Ικανοποίηση πελατών» τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο).

-Τech Know How. Οι τεχνικοί που ανήκουν σε αυτά τα συνεργεία συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια, ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη γνώση πάνω στην σύγχρονη επισκευή αυτοκινήτων και στις νέες τεχνολογίες. Φυσικά το ίδιο το δίκτυο τους δίνει πρόσβαση σε μεγάλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων.

-Πρόσβαση σε προηγμένο εξοπλισμό διάγνωσης και επισκευής (software – hardware)

-Προετοιμασία για το μέλλον. Η ηλεκτροκίνηση αναμένεται να κυριαρχήσει στην αυτοκίνηση. Τα συνεργεία που ανήκουν στα διεθνή δίκτυα ήδη αρχίζουν να ενημερώνονται – εκπαιδεύονται, ώστε να προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων λύσεις στις ανάγκες που θα προκύψουν.

-Πρόσβαση (άμεση και πιο οικονομική) σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά μεγάλων οίκων κατασκευής από το εξωτερικό.
 

-Έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ειδικές (και εποχικές) προσφορές στους πελάτες τους

-Προβολή και οικονομίες κλίμακος. Όλοι αντιλαμβάνονται πως είναι πιο «δυνατή» η προβολή ενός «οργανισμού» που αποτελείται από εκατοντάδες ή και χιλιάδες μέλη (που συνεισφέρουν κατάτι και για προωθητικές ενέργειες) από την προβολή που καλείται να οργανώσει και «τρέξει» μία ανεξάρτητη επιχείρηση.

Στόχος των δικτύων αυτών είναι η προσέλκυση του κοινού που κινείται μεταξύ «εξουσιοδοτημένου» και εξειδικευμένου συνεργείου. Πρόκειται για υποψήφιους πελάτες που «θέλουν να ακούσουν» για ποιότητα και επίπεδο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου σε αμεσότητα και τιμές εξειδικευμένου, που λόγω της διεθνούς όχι καλής οικονομικής κατάστασης «δεν μασάνε σε φρου-φρού και αρώματα» ούτε σε «ξύλινα λόγια του marketing». Αυτό που ζητούν είναι να κινούνται με ασφάλεια, να κρατούν το αυτοκίνητο τους fit, όταν έρθει η ώρα του να «πιάσει τα λεφτά του» και μέχρι τότε να μην χρειάζονται «δάνειο για να κάνουν μια αποκατάσταση από μικροατύχημα ή service συντήρησης».

Τα διεθνή δίκτυα που επιχειρούν με επιτυχία ως τα σήμερα και στην Ελλάδα είναι αυτά των Bosch και Autofit (για τα οποία θα διαβάσετε παρακάτω περισσότερα). 

Τα τελευταία χρόνια έγινε μία προσπάθεια και από την αλυσίδα συνεργείων Eurorepar η οποία παρότι διαθέτει διεθνές know how και καλά branded ανταλλακτικά, έπεσε πάνω στην 2ετία της πανδημίας, και έχασε έδαφος (με αποτέλεσμα, σήμερα, να αριθμεί μόλις 11 σημεία-συνεργεία ). Στα καλά νέα το ότι αποτελεί «στοίχημα» του ομίλου και του έμπειρου στελέχους που ηγείται της προσπάθειας για την δημιουργία και ανάπτυξη αυτού του δικτύου.

Παγκόμιο δίκτυο Βοsch. Σε 150 χώρες. Με επώνυμα ανταλλακτικά & 70 Συνεργεία στην Ελλάδα

Παγκόμιο δίκτυο Βοsch. Σε 150 χώρες. Με επώνυμα ανταλλακτικά & 70 Συνεργεία στην Ελλάδα

    Τα Bosch Car Service αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων με περισσότερα από 15.000 μέλη σε 150 χώρες. Η Bosch, πρωτοπόρος στην καινοτομία, προμηθεύει τους συνεργάτες της με τεχνολογία αιχμής σε διαγνωστικό εξοπλισμό και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

    Τα συνεργεία του δικτύου Bosch Car Service προσφέρουν στον οδηγό ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

    Μα ας δούμε 15 λόγους για τους οποίους τα Bosch είναι τα Συνεργεία της ΝΕΑΣ εποχής!

    Όλοι οι συνεργάτες – τεχνικό προσωπικό,  είναι άρτια καταρτισμένοι ενώ χρησιμοποιούν πάντα σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης και αποκατάστασης.
    Η εξυπηρέτηση είναι άμεση, προσωπική και φιλική.

    Χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο γνήσια εξαρτήματα ή ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας έτσι ότι  οι επιδόσεις του οχήματός σας θα είναι στο 100% και η μεταπωλητική του αξία, ψηλά!

    Εκτελούν όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, επομένως η εγγύηση του εξακολουθεί να ισχύει και να σας καλύπτει πλήρως.

    Πέρα από την επαγγελματική φροντίδα που επιφυλάσσουν στο όχημά σας, τα συνεργεία τους εφαρμόζουν πιστά τα ισχύοντα πρότυπα ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας.

    Εκτελούν εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων, καθώς και τοποθέτησης πρόσθετου εξοπλισμού. Λειτουργούν και συμβουλευτικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου.

    Ακόμα και σε έκτακτη περίπτωση, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση-ραντεβού, λειτουργούν σε λογική "fast Lane". Eκτελoύν τις απαραίτητες επισκευές όσο το δυνατό πιο γρήγορα, γλιτώνοντας σας χρόνο.

    Δίνουν ΛΥΣΕΙΣ (σε περιπτώσεις ανάγκης) ακόμη και εκτός ωραρίου λειτουργίας. Επικοινωνούν μαζί σας το γρηγορότερο δυνατό. Ενώ παρέχουν και ευκολίες όπως όχημα αντικατάστασης.

    Εξειδικευμένες εργασίες, διαφάνεια στις χρεώσεις: Σας παρέχουν εκ των προτέρων μια λεπτομερή ανάλυση για όλες τις απαιτούμενες εργασίες και το χρόνο που θα χρειαστούν. Έτσι, γνωρίζετε από την 1η στιγμή πόσο θα κοστίσει το οτιδήποτε.

    Δεν προσθέτουν περιττές ή αδικαιολόγητες εργασίες επισκευής. Πάντα μόνο ό,τι είναι απαραίτητο.

    Αφήνουν τον έλεγχο στον πελάτη τους πάντα και μόνο με την έγκριση του προχωράνε (αν κρίνουν κάτι ως απαραίτητο) στην εκτέλεση οποιωνδήποτε πρόσθετων εργασιών.

    Κρατάνε όλα τα εξαρτήματα (ανταλλακτικά) που αφαιρούν σε περίπτωση και ως «αποδεικτικά» για να τα δείτε, όταν παραλάβετε το όχημά σας.

    Νο Delay PromiseΠάντα τηρούν τις συμφωνημένες  προθεσμίες. Εκπληρώνοντας στο ακέραιο ότι έχει προ-συμφωνηθεί.

    Cross Check επιθεώρηση. Κάνουν test-drive το όχημά σας προτού σας το επιστρέψουν πλήρως έτοιμο.

    Σας δίνουν "report". Σας εξηγούν (ξανά) αναλυτικά εργασίες & χρεώσεις, όταν παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο σας.

    Autofit, 2.000 Συνεργεία στην Ευρώπη. 42 στην Ελλάδα. Με όλα τα Τοp Brands-Car parts (αυθημερόν)

    Autofit, 2.000 Συνεργεία στην Ευρώπη. 42 στην Ελλάδα. Με όλα τα Τοp Brands-Car parts (αυθημερόν)

      Η Autofit αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων, το οποίο αριθμεί 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες, κάνοντας την ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην ΕΕ. Η αρχή έγινε στην Γερμανία το 1994, όπου η ανάγκη για την δημιουργία ενός κέντρου παροχής υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων ήταν πολύ μεγάλη.

      27 χρόνια μετά τα μέλη του δικτύου της Autofit αποτελούν σύγχρονες μονάδες συνεργείων, ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης, για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που δεν ξεπερνούν τους 3,5 τόνους.

      Οι μηχανικοί που απασχολούνται στα κέντρα συντήρησης της Autofit είναι εξειδικευμένοι και έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση και εμπειρία, με αποτέλεσμα να είναι ικανοί να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Σημειώστε πως η εκπαίδευση τους είναι διαρκής καθώς ο στόχος είναι να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες που έχουν τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα όλων των νέων μοντέλων της αγοράς.
       
      Πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό, τα συνεργεία του δικτύου της Autofit έχουν επενδύσει και στον εξοπλισμό. Συγκεκριμένα διαθέτουν μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τοποθετούν ανταλλακτικά τα οποία είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα.

      Γενικότερα, περνώντας της πύλες ενός συνεργείου του δικτύου της Autofit θα βρείτε: 

      •  τεχνογνωσία, αξιοπιστία & εγγύηση, σε εργασίες και ανταλλακτικά
      •  προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη
      •  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
      •  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

      Επισκευή με προδιαγραφές, γνήσια ανταλλακτικά, διατήρηση εργοστασιακής εγγύησης

      Στα συνεργεία της Autofit προσφέρουν στον οδηγό ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Επιπλέον. το service ή οι επισκευές  γίνονται πάντα σύμφωνα με τις  επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων. 


      ¶λλο ένα μεγάλο κίνητρο επιλογής των experts της Autofit, είναι και η διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου σας.

      Γνωρίζετε ότι αγοράζοντας ένα καινούργιο αυτοκίνητο θα λάβετε και την απαιτούμενη εργοστασιακή του εγγύηση. Αυτή αφορά τα μηχανικά του μέρη, την βαφή και την προστασία κατά της σκουριάς. Η πιο σημαντική εκ των τριών κύριων εγγυήσεων που δίνουν οι αντιπροσωπείες είναι αυτή για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Η καθημερινή καταπόνηση των μερών αυτών, σε συνδυασμό µε την παρουσία πολλών εξαρτημάτων, αυξάνει την πιθανότητα βλάβης και καθιστά απαραίτητη την εγγύηση, η οποία θα γλιτώσει από σημαντικά κόστη τον αγοραστή. Επιλέγοντας λοιπόν, ένα από τα μέλη της Autοfit για να επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας διατηρείτε και την εργοστασιακή του εγγύηση.

      Σημειώστε πως, τα ανταλλακτικά που τοποθετούν (έπειτα από την αναλυτική ενημέρωση του πελάτη-κατόχου του οχήματος) είναι πιστοποιημένα.

      Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης που είναι κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές, όπως Bosch, Delphi, LUK, Denso, Gates, Hella, Pagid κ.α. Έχοντας μία τέτοια μεγάλη γκάμα μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες των επιβατικών οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, ενώ παράλληλα παρέχει και 1 χρόνο εγγύηση στις εργασίες και τα ανταλλακτικά.

      Σημαντική και η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. Στα μέλη του δικτύου Autofit το απαραίτητο ανταλλακτικό (για την επισκευή του δικού σας αυτοκινήτου) δεν έρχεται «κάποια στιγμή αύριο που υπάρχει προγραμματισμός διανομών» μα asap σήμερα (με moto delivery και μέσα σε λίγες ώρες).

      Υπηρεσία online ραντεβού 7/24

      Η Autofit συμβαδίζοντας με τις ανάγκες της εποχής, έχει προσθέσει και digital υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Μία από αυτές είναι και το online ραντεβού. Μέσω αυτής της υπηρεσίες μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, εύκολα και γρήγορα, μέσω smartphone ή υπολογιστή, από όπου και αν είστε, 24 ώρες το 24ωρο!

      Για να βρείτε το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο του δικτύου της AUTOFIT
      ή  να κλείσετε εύκολα ένα άμεσο ραντεβού: https://www.autofit.gr/partners-list/

      Κοινοποίησέ το »
      Σχολίασέ το »